endy: ” Pazite se njihovih auto-osiguranika! Jedini su koji ne priznaju europsko izvješće, za najmanju štetu morate zvati policiju i nesretniku sa njihovom policom odrezati kaznu i bodove. [smiley10] ” hm….. da vas uputim malo….nijedno..( NI JEDNO JEDINO ) osiguranje nemora priznati europski izvjestaj… u donjem dijelu izvjestaja pise ..( PAZI SAD ) ….”Potpisom se ne priznaje krivnja” tako da kad dodjes u bilo koje osiguranje….krivac moze rec da nije bilo tako….i onda si u ……… to je kod svakog osiguranja ne samo kod Jadranskog….. Nadam se da sam vam pomogao za, nedo bog , buduce stetne dogadjaje …..uf…pas me zanima kaj ce biti sutra….. [smiley7]
caccone je u pravu, ali ljudi se ne bi trebali bojati europskog izvještaja u 95% slučajeva cijela priča prođe u redu.
Danas 9000 ?????? Bilo bi to boro otvaranje tjedna.
Cijena Prodaja
8.800,00 3
8.900,00 1
8.995,00 1
9.000,00 12
9.229,99 3
netko pokusava stopat samo los pokusaj
Joj kako će žalit ovi što sada prodaju. Prođe skoro 1 mil. na 9000 a oni onda daju par komada za 8600. Ljudi, strpite se malo.
Nije mi jasna jedna stvar a to je:
zadnja cijana u petak 21.09. – 8900,00
zadnja cijena u ponedjeljak 24.09.-8600,00
a piše rast od 2,06%
Nije mi jasna jedna stvar a to je: zadnja cijana u petak 21.09. – 8900,00 zadnja cijena u ponedjeljak 24.09.-8600,00 a piše rast od 2,06%
gleda se prosjecna trgovana vrijednost taj dan
Moze netko staviti k/p hvala
[smiley2]
ako ste gledali sinoc Latinicu i storiju EuroHerc, znate s kim ovdje imate posla. Ja sam se valjao od smijeha iako sam iz JDOSa pobjegao sa podebelim minusom. Isto savjetujem svima.
ako ste gledali sinoc Latinicu i storiju EuroHerc, znate s kim ovdje imate posla. Ja sam se valjao od smijeha iako sam iz JDOSa pobjegao sa podebelim minusom. Isto savjetujem svima.
A zamisli ovo, ti ljudi kojima se smiješ su doveli koncern od po 5000DM svaki u Ljubuškoj birtiji na ove razine, bez državne pomoći, bez kamiona dinara u BiH, bez namješenih državnih ugovora, u tržišnoj utakmici (svaki njihov klijent je tu svojom voljom i ima ih u stotinama tisuća).
Ja bi tim ljudima zavidio, a ne smijao se.