JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi su se u Hrvatskoj namučili da dođu do dionica![smiley13]
Ovako il onako![smiley13]

moze li netko staviti k/p
Hvala

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Pogledajte MACD i RSI. Tko nije kupio krajnje mu je vrijeme.

Pitam se samo kada će uslijediti prirodan rast ove dionice. Osim inicijalnog na IPO-u to se još nije dogodilo. Sada smo još ispod cijene koju je većina platila. Mislim da se nećemo više dugo zadržavati na 8500 kn.

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

Pogledajte MACD i RSI. Tko nije kupio krajnje mu je vrijeme.

Mitko u pravu si, sad je zadnji čas za kupiti. Ne znam kaj tim ulagačima? Otimali su se ko budale na 9 somova a sad cvikaju.

Mislim stvarno[smiley1]

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

Mislim da bi i vama moglo svanuti napokon.

http://www.hanfa.hr/uploads/49-07-20.pdf

No respect

Kao što rekoh malo strpljenja i sve če se kockice posložiti, biti če nam bajno u ponedjeljak [smiley8][smiley8]

Treba samo malo strpljenja, ništa ne dolazi preko noći (osim možda najava dokapitalizacije [smiley2])

(Ovaj komentar o dokapitalizaciji nema veze sa JDOS nego je vezano uz aktualna zbivanja sa LKPC.)

Pazite se njihovih auto-osiguranika! Jedini su koji ne priznaju europsko izvješće, za najmanju štetu morate zvati policiju i nesretniku sa njihovom policom odrezati kaznu i bodove.
[smiley10]

Pazite se njihovih auto-osiguranika! Jedini su koji ne priznaju europsko izvješće, za najmanju štetu morate zvati policiju i nesretniku sa njihovom policom odrezati kaznu i bodove. [smiley10]

To su gluposti…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ovu firmu niz brokera već duže vrijeme preporuča kao sigurni pick…samo s čim je uspoređivati hmm u fiminom fund. izvješču stoji malo bolje od cro, osiguranja ali nije baš da je zahvalno uspoređivati ta dva poduzeća…

ipak je cros barem pet puta veći…

a ako bi gledali ono što korisnici ovog foruma i najčešče gledaju pe i bv onda ima još jesta za rast a i nemojmo zaboraviti da se ova dionica gutala i na 10500kn…i to najviše fondovi

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Pazite se njihovih auto-osiguranika! Jedini su koji ne priznaju europsko izvješće, za najmanju štetu morate zvati policiju i nesretniku sa njihovom policom odrezati kaznu i bodove.
[smiley10]

hm…..
da vas uputim malo….nijedno..( NI JEDNO JEDINO ) osiguranje nemora priznati europski izvjestaj…
u donjem dijelu izvjestaja pise ..( PAZI SAD ) ….”Potpisom se ne priznaje krivnja”
tako da kad dodjes u bilo koje osiguranje….krivac moze rec da nije bilo tako….i onda si u ………
to je kod svakog osiguranja ne samo kod Jadranskog…..
Nadam se da sam vam pomogao za, nedo bog , buduce stetne dogadjaje
…..uf…pas me zanima kaj ce biti sutra…..
[smiley7]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close