Eto ga Hogare: EUROHERC OSIGURANJE d.d. – Obavijest o podjeli dionica (2007-08-30) U sustavu Središnje Depozitarne Agencije provesti će se korporativna akcija podjele dionica društva EUROHERC OSIGURANJE d.d. na slijedeći način: Jedna dionica oznake EHOS-R-A, nominalnog iznosa od 2.000,00 kn dijeli se na 10 dionica pojedinačnog nominalnog iznosa od 200,00 kn te će ukupni broj redovnih dionica oznake EHOS-R-A, nakon provedbe korporativne akcije biti 305.010 pojedinačnog nominalnog iznosa od 200,00 kn. http://www.zse.hr/novosti/1015-07-EHOS_podjela.pdf
Baš si me preduhitrio a već sam htio postati link. Sada već imamo dva značajnija događaja u bližoj budućnosti koja bi se trebala odraziti na trend cijene – uvrštenje u JDD kotaciju i likvidniji EHOS – a ako to ne promijeni trend onda mislim da klizimo i ispod 8k
E baš smo se zacementirali na 8600 kn! Molim kolege da svoje kućne, limene i druge ljubimce ili ljubimice osiguravaju u EHOS-u kad već ne možemo na drugi način utjecati na rast dionice
E, jedva čekam da svog malog “žabara” registriram početkom slijedeće godine, to mi je jedan od najdražih dana u godini-posjeta JDOS-u
Ja sam zvao nedavno, pa su mi rekli da podatke posaljem na vanja.skoko@jadransko.hr (jmbg i tekuci). samo se radi o uplati od 60 kuna po dionici.
Nisam dobio odgovor na e-mail.[smiley3]
Poštovani Dioničaru,
– svi dioničari koji su upisani u registru dionica (SDA) na da 06.07.2007. imaju pravo na
dividendu za 2006. poslovnu godinu
– iznos dividende je 60,00 kuna po dionici, a rok za isplatu je prema Skupštinskoj odluci do 15. 10.2007., međutim isplata će biti i prije i to najvjerojatnije preko SDA
– ukoliko nam budu potrebni vaši podaci mi ćemo vas obavijestiti.
S poštovanjem!
POSLOVNA TAJNICA
Vanja SKOKO
RH-10000 ZAGREB
Listopadska 2/V
tel. 00385 [0] 1 303 6500
fax. 00385 [0] 1 303 6950
ima li netko zelje prognozirati buducnost ove dionice??
ja sam misli da ovak nisko nece nikad……no misliti je ….. znati[smiley7]
Izgleda je na prodaji JDOS više “drhtavih ruku” negoli “čvrstih ruku”. A zašto ide ovako nisko,
vjerojatno zato jer oni koji prodaju su zadovoljni i s ovom cijenom. Možda nisu kupovali po
9-10 tisuća dionicu.
Izgleda je na prodaji JDOS više “drhtavih ruku” negoli “čvrstih ruku”. A zašto ide ovako nisko, vjerojatno zato jer oni koji prodaju su zadovoljni i s ovom cijenom. Možda nisu kupovali po 9-10 tisuća dionicu.
Mislim da nitko nije zadovoljan sa ovom cijenom asmo ljudi gube živce gledajući rast ostalih dionica. Možda nešto krene nakon što je izvršen stock split EHOS-a – danas opasan promet jednom dionicom!