Evo nas na 8700. Kupnje ima, ali prodaje se po bidu. Očito ćemo još dolje, šmrc.
Ne vjerujem da će još dolje, ipak je ovo odlična dionica s interesom velikih za kupnju (ali čekaju u pozadini). Ovo po bidu prodaju po par komada mali koji su kupovali na 9500-11000 i sad rade najgoru stvar koja se na burzi može napraviti – prodaju dionicu kad je na samom dnu. Nedavno su bili veliki prometi JDOS-a, ali naravno na oko 9000 kn kad su prodavali izvorni dioničari, a kupovali veći igrači. Sad u panici prodaju mali jer oni nikad ne nauče kad treba kupovati, a kada prodavati.
naučiti će.samo je pitanje hoće li tada imati s čim kupovati !?[smiley10]
kupio sam na 9900 i najgore od svega mi je dok vidim dionicu na 8998 i osjećam s eko da je na 9900
šala mala !!??[smiley8][smiley3][smiley2]
Mislim da će EHOS-ov split stock napokon pokrenuti tu dionicu iz višemjesečne letargije a time će i JDOS ponovo u fokus. 9000 će tada biti vrlo jeftino i to znaju svi veliki koji su kupovali na tim razinama i sada ju ne prodaju!
Mislim da će EHOS-ov split stock napokon pokrenuti tu dionicu iz višemjesečne letargije a time će i JDOS ponovo u fokus. 9000 će tada biti vrlo jeftino i to znaju svi veliki koji su kupovali na tim razinama i sada ju ne prodaju!
Kad ide taj split stock?
Hogar:
”
”
Kad ide taj split stock?
Hogar je valjda u Splitu i pije stock pa mu se nešto pomiješalo.[smiley2]
da,da bit će split stock, ne znam u kojem omjeru i kada ali kad
bude trebalo bi prema gore povući ovu odličnu dionicu
Neznam za stocksplit EHOS-a, ali on bi definitivno podigao likvidnost te dionice koja bi indirektno pomogla i JDOS-u. Ono što je meni važnije za JDOS je uvrštenje u JDD kotaciju koje će se dogoditi kroz nekih mjesec dana, a većom transparentnošću podići i interes velikih investitora ponajprije mislim na fondove, a time će i cijena otiči na veće razine.
Neznam za stocksplit EHOS-a, ali on bi definitivno podigao likvidnost te dionice koja bi indirektno pomogla i JDOS-u. Ono što je meni važnije za JDOS je uvrštenje u JDD kotaciju koje će se dogoditi kroz nekih mjesec dana, a većom transparentnošću podići i interes velikih investitora ponajprije mislim na fondove, a time će i cijena otiči na veće razine.
to što si napisao je i moja želja ali zašto fondovi sad ne dokupljuju kad je cijena ovako
nisko bez obzira što nije uvrštena u jdd ? pa neće valjda čekati da ode na 11000,00 da
počnu kupovati….