JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni ovo sve više liči na TNSA, samo sporijim tempom… iako mi nema smisla da stoji mjesecima ovako gdje je, kad vrijedi više. Nemam (više) JDOS, ali kupio bih kad bih vidio osnovu za rast. Vrijedi – ali zašto tavori, beats me… [smiley6]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Nema ovo nikakve veze sa TNSA. U TNSA je špekulativni kapital, u ovome je nikakav kapital. Nema fondova, jer je dionica još zelena, i to je glavni problem.- Što se poslovanja tiče, primjetna je jedna stagnacija, ali da vrijedi više od ovog – vrijedi.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

allianz

P/E 8,20
P/B 1,42
P/S 0,69

ROE 18,13
ROA 0,79

evo usporedbe malo

Na JDOS-u popustile sve brane…….zadnja 8 850…..pitam se di je kraj padu..!!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ma to su sve sitne prodaje malih paničara. Razloga za brigu bilo bi da dolaze na prodaju veliki nalozi sa po par stotina komada koje nitko ne bi skidao. Ovako, to je samo odlična prilika za izuzetno jeftin dokup.

Kupnja – JDOS-R-A
1 8.667,00
2 8.666,00
200 8.600,00
1 8.510,00
1 8.305,00

Prodaja – JDOS-R-A
2 8.997,90
7 8.997,99
1 8.999,99
8 9.000,00
4 9.046,00

Ignore: KressoM, delux

Meni ovo sve više liči na TNSA, samo sporijim tempom… iako mi nema smisla da stoji mjesecima ovako gdje je, kad vrijedi više. Nemam (više) JDOS, ali kupio bih kad bih vidio osnovu za rast. Vrijedi – ali zašto tavori, beats me… [smiley6]

Jedino kaj mi ni jasno zakaj onda pišeš kad ne vidiš osnovu. Prejdi na Mundusa, morti buš ga tam videl, to ti ja velim.[smiley6]

Vidi on osnovu kao i mi, samo što se nada uloviti što jeftinije ovu, sad već bagatelno jeftinu, dionicu. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Onaj tko prodaje na ovakav TA (pogledaj dolje) mora da ima posla sa reketarima ili nedaj bože da je upao u nekakve životne probleme.

Ovaj povratak na 8900 mi izgledao ko da se vratilo na 9800

uf uf

SKORa-M-A[color=blue][/color]

kod mene suza suzu radosnicu stize. Konacno malo vjetrica u pravom smjeru.[smiley7]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

”Vidljivo se vidi” kako kvalitetne dionice (realno vrednovane) najmanje padaju puno u slučaju krize na tržištu. Prema tome indikatoru ovo je jedna od tih.

Hm, ne znam… ne sviđa mi se ovo. Samo 4 naloga za kupnju, ukupno 264 dionice. Ne vidim ukupnu prodaju na ATM-u . Zna li tko kolko ima tih dionica?

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

New Report

Close