JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni je sada trenutak za kupovinu ali ja više nemam novaca[smiley6]

SAM PROTIV SVIH

evo nas na 9k, ovo je dno dna, potpuna kapitulacija prodaje. Od ovoga gore ne moze, blizu je preokret trenda, treba samo pametno zauzeti dobru busiju.[smiley2]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

evo nas na 9k, ovo je dno dna, potpuna kapitulacija prodaje. Od ovoga
gore ne moze, blizu je preokret trenda, treba samo pametno zauzeti
dobru busiju.[smiley2]

Slažem se u potpunosti

Po meni je sada trenutak za kupovinu ali ja više nemam novaca[smiley6]

Izlike…..

naravno da je vrijeme za kupnju. jedan spretni kupac je uzeo ispod 9,000.

Kako je ono bilo na PBZu- bolje ne može? e ovdje je sad niže ne može. ili gore ne može. (gore kao worse, ne gore kao up
[smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Slažem se u potpunosti

Slažete se vi svi, ali na kupnji. [smiley11]

No respect

Prodaja kapitulirala. Samo mi je žao što sam to mislio na 10500, 10000, 9500 i sada na 9000.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

A najjača njuška ima čak 5 komada

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ako je po nalozima na prodaji, rasprodaja gotova.[smiley2]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

sada smo svi na nuli……
ali je ipak mnogo miliona upucano u JDOS da bi se samo tako održavao na 9000. a još se čeka uvrštenje u JDD i novi FI, znamo da su u debelom plusu po prošlom izvještaju. mogao bi on uskoro stopama croatia osiguranja…….
čekamo dalje, a ovi što prodaju možda vidi negdje drugo priliku za zaradu, a ruku na srce i bilo ih je u ova prošla dva-tri mjeseca….

sada smo svi na nuli……

Neki su kupovali i ispod 9000 [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

moze kupnja prodaja

Najgluplje je na ovim razinama prodavati JDOS, ovo je cijena za strong BUY, ja skoro svaki dan kupim par komada. Evo stanja:

Kupnja – JDOS-R-A
1 8.900.00
3 8.800.01
1 8.800.00
2 8.724.00
1 8.701.00

Prodaja – JDOS-R-A
8 9.198.00
20 9.200.00
3 9.248.00
2 9.250.00
2 9.290.00

A evo i kako veliki skidaju JDOS kad ima količina – dio transakcija pred 4 mjeseca:

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close