Javni dug na 261,5 mlrd. kuna, na kraju 2014. dosegnut će 82% BDP-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Javni dug na 261,5 mlrd. kuna, na kraju 2014. dosegnut će 82% BDP-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

NASTAVLJAJU ORMARE PUNITI KOSTURIMA

Ova SDP+HNS Kukuriku vlada nema srama , oni bi nas zadužili da im je kamata duplo veća.
Briga njih , pa neće oni vraćati te kredite.

Zamislite , oni se spremaju dignuti 10 miliardi novih kredita .
Deset tisuća miliona novih kredita !
10.000.000.000,00 !

.

Ima isti plan kao Syriza i provodi se vec godinama bez obzira da li je na vlasti SDP ili HDZ: povecati mirovine i broj umirovljenih, povecati broj drzavnih zaposlenika, kociti privatizaciju, izbjegavati reforme i istjerati mlade iz zemlje.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

NASTAVLJAJU ORMARE PUNITI KOSTURIMA

Ova SDP+HNS Kukuriku vlada nema srama , oni bi nas zadužili da im je kamata duplo veća.
Briga njih , pa neće oni vraćati te kredite.

Zamislite , oni se spremaju dignuti 10 miliardi novih kredita .
Deset tisuća miliona novih kredita !
10.000.000.000,00 !

Čekaj, HDZ nije radio isto?

Prvo sam(dok sam bio naivan) mislio da je samo SDP u igri.

Onda sam shvatio da su SDP i HDZ druga strana istog komunistickog novcica.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@domach 1984, da u pravu si , ali to mora prestati , i treba trošiti samo onoliko koliko se ima , ili manje.

Milanović spašava Severinu !

SOCIJALNU osjetljivost Milanovićeva je Vlada pokazala i prema Severini Vučković koja se nedavno odmarala u Dubaiju,
i koja po nastupu zarađuje oko 10.000 eura,
a kojoj je sada odlukom o fiksiranju švicarskog franka Vlada RH pomogla da odahne od “dužničkog ropstva”.
Naime, kako smo doznali pjevačica je 2003. u Hypo banci digla kredit od 372,600 švicarskih franaka za kupnju stana u Splitu.
Radi se o stanu na Žnjanu, uz more, od 162 kvadrata, koji ima tri spavaće sobe, boravak i blagovaonicu, dvije kupaonice, terasu.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-je-spasio-od-duznickog-ropstva-severina-ima-kredit-od-skoro-380-tisuca-franaka/800491.aspx

.

New Report

Close