Javne i državne službe bez dodataka na plaće od 4, 8 i 10 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Javne i državne službe bez dodataka na plaće od 4, 8 i 10 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svako treba biti plaćen prema učinku !

Iz toga proizlazi da bi Javne i Državne službe trebale biti plaćene max. oko 5.000kn.

1/2 sadašnje sasvim dovoljna za sadašnji učinak, kakav dodatak, za koji rad ?

ajme seljaka, pa od tih ljudi mi živimo. ako oni stegnu remen, kome ćemo prodavati svoje proizvode. vidi se da ovdje pišu studenti koji ne poznaju osnove ekonomije. ovima na proračunu treba povećati plaće, a ne smanjiti. da se pokrene ciklus. i što sad? sad će isto to napraviti poslodavci privatnici. a to je novi put u recesiju. sretno.

...povijest se ponavlja...

ajme seljaka, pa od tih ljudi mi živimo. ako oni stegnu remen, kome ćemo prodavati svoje proizvode. vidi se da ovdje pišu studenti koji ne poznaju osnove ekonomije. ovima na proračunu treba povećati plaće, a ne smanjiti. da se pokrene ciklus. i što sad? sad će isto to napraviti poslodavci privatnici. a to je novi put u recesiju. sretno.

Oni dobivaju place iz proracuna koji se puni porezom. Vlada uzima nekome da bi dala njima. Taj kome je uzela novac trosi manje. Kada vlada uskoro poveca zdravstveni doprinos za 2% to znaci da ce izbiti 2% iz dzepa zaposlenih i prebaciti to uhljebima.

Vlada stalno povecava poreze jer se broj poreznih ovisnika povecava. Visi porezi znace manje konkurentnu ekonomiju, vise nezaposlenih, vise iseljavanja mladih i generalno pad potrosnje.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Oni dobivaju place iz proracuna koji se puni porezom. Vlada uzima nekome da bi dala njima. Taj kome je uzela novac trosi manje. Kada vlada uskoro poveca zdravstveni doprinos za 2% to znaci da ce izbiti 2% iz dzepa zaposlenih i prebaciti to uhljebima.

Vlada stalno povecava poreze jer se broj poreznih ovisnika povecava. Visi porezi znace manje konkurentnu ekonomiju, vise nezaposlenih, vise iseljavanja mladih i generalno pad potrosnje.
[/quote]

da? pa što sam ja rekao. vrijeme je za ukidanje općina, ukidanje financiranja udruga osim invalidskih i teških bolesti, a ne da mi smanjujemo plaće našem narodu, dok se daje nekakvoj režiserki iz BiH par milja eura za nekakvi film. pa kako mi to raspolažemo novcima pobogu? ova recesija neće nikad završiti ovako. smanjujte broj ministarstava, čemu institucija predsjednika i savjetnika? čemu to služi. uvesti sustav da je predsjednik ujedno i predsjednik vlade. sve se to može, ali ne žele to raditi. ovako je lakše – smanjuj plaće da ode i ono malo kvalitetnih u privatnike..ne piše nam se dobro

...povijest se ponavlja...

New Report

Close