Iznajmljivači će na energetske certifikate potrošiti bogatstvo

Naslovnica Forum Komentari članaka Iznajmljivači će na energetske certifikate potrošiti bogatstvo

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

strašno kakva birokratkska EU budalaština samo da se ljudima poberu pare! što briga državu ili turista koji odsjedne u nečijem privatnom apartmanu kakva je njegova energetska učinkovitost kad on ne plaća ni grijanje niti hlađenje u tom apartmanu?!?!?!
ljudi napune teapartmane 1-2 mjeseca u godini i sad još trebaju platiti harač za certifikat od čak 2700 kn po svakom apartmanu da se obogati kasta certifikatora uz svesrdnu pomoć milanovićeve vlade?!?
prestrašno! [emo_bijesan]

Da, ali ta birokracija je u biti lobi…sada treba pratiti tko će biti iza stvorenih firmi.. Ima li boljeg dokaza od ove činjenice da je tržište izmišljeno i da se poslovi namještaju….

Čisti harač.
Par članaka dalje dični komunistički ministri pričaju kako će smanjiti parafiskalne namete i olakšati poslovanje! Opet vidimo da se radi o komunističkoj retorici jer pričaju nešto što nije istina nego rade upravo suprotno.

Sve mi je jasnije zašto su se amerikanci borili protiv komunizma (u vlastitoj zemlji) da su se prema njemu odnosili kao prema najvećem zlu na svijetu.

Netko neće plaćati ništa, pa ni građevinsku, dok će drugi sve to nadoštiklat. Za nove zgrade i tako treba certifikat, no mislim da za cijelu zgradu ne iznosi kao ovdje za jedan aparmtan

vrhunska sramota ove vlade, umjesto da rasterete građane, deru im kožu s leđa! i onda se čude zašto u HR nitko ne želi pokretati nikakav posao i zašto tonemo već 5 godina bez prekida! ova vlada je elementarna nepogoda za građane! [emo_mrgud]

tko god poznaje neki od većih europskih jezika, može zaguglati i lako otkriti kako su hrvatski boljševički političari još jednu naprednu inicijativu izokrenuli naopako i pretvorili u njima tako drago reketarenje.

naša verzija energetskog certificiranja sramotno je pojednostavnjena kako bi partijski podobnici bez potrebnih znanja imali priliku ugrabiti kolač, a istodobno je silom nametnuta za sve objekte, umjesto da je opcijska, kao uvjet za porezne olakšice i subvencije, ali samo po volji vlasnika, kako je to u većini drugih država gdje se provodi.

u nekim državama vlasnici mogu ispuniti online obrazac, ovjeriti ga odgovarajući za istinitost podataka, i dobiju gotov energetski certifikat – besplatno.

umjesto da ukinu javno bilježništvo i odvjetnicima oduzmu ovrhe i sve druge poslove koji ne nose nikakvo stručno znanje nego su puka ceremonijalna forma, hdz-sdp boljševici uvode novi sloj reketara.

HNS koji vlada Hrvatskom preko Čačića ,Vdoljaka ,Pusićke ,Mrakice ,Zlatarice….

Stoki sitnog zuba uzimaju koliko hoće .

Ako nema , dignu kredite koliko hoće ,i sa bilo kakvom kamatom .

Ako im još nije dosta uvedu 572 razna poreza .

Pa uvedu “legalizaciju”,
“fiskalizaciju ”,
“energetski certifikat”
…kojima stoki sitnog zuba izvuku 20 miliardi novog poreza .

20.000.000.000,00 !

A ako im još nije dosta sve rasprodaju za siće :
INU , HT , ZABU , PB ,Plivu ,HPB ,CO , Autoceste…

El Dorado koji im neće nikada presušiti .

.

Nekima u vladi trebalo bi nabit harač na pretjeranu debljinu i npr.na ružne nadlaktice

Cijena ENERGETSKOG CERTIFIKATA za obiteljsku kuću površine cca 120 m2 iznosi
oko 3.500,00 kuna s PDV-om.

Pa, izračunajte trošak sami sebi.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!


Cijena ENERGETSKOG CERTIFIKATA za obiteljsku kuću površine cca 120 m2 iznosi
oko 3.500,00 kuna s PDV-om.

Pa, izračunajte trošak sami sebi.

pričaš gluposti, lijepo ti piše da će se plaćati po SVAKOM apartmanu 2700 kn!

New Report

Close