IZLAZNE ANKETE: Narodna koalicija 57 mandata, HDZ 57 mandata, Most 12, Živi zid 7, IDS 3, Bandić 2, HDSSB 1, Pametno 1

Naslovnica Forum Komentari članaka IZLAZNE ANKETE: Narodna koalicija 57 mandata, HDZ 57 mandata, Most 12, Živi zid 7, IDS 3, Bandić 2, HDSSB 1, Pametno 1

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ivane moj dobri i pomalo posteni ka sta sam i sam. Pa ovo je za Hrvatsku bilo najbolje vrime. Je izgubili smo 150 miljona kuna na izbore, izgubljena je godina dana i to stoji. A zamisli da opet imas plan 21 i zaduzis se 25 miljardi kuna godisnje. Ovako kazu da smo neke 3 i po miljarde u plusu. Po meni drzat ovakav status i svaku godinu na izbore i drzat vlast blokiranu. Idealno s obzirom da bolje ne znamo ili nemamo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Lani sam glasao za most, i ispalo je da sam u sabor poslao krestavu staru plavu glupacu unutar konfuzne kontradiktorne grupe pune podkapacitiranih ambicioznih ljudi. Ove godine sam odabrao stranku, pametno, i pregledao biografije i stavove svih na listi lutajuci po netu, odabrao jednog i preferencijalno glasao. Nisu prosli prag nigdje, pa ni u mojoj izbornoj jedinici, ali sam miran, prvi put od 90-ete sam odabrao najbolje sto se za mene nudilo, a to sto se ja i Hrvatska jako razlikujemo, tu ja ne mogu nista. od sada cu izlaziti na izbore i to uvijek ovako, odabrati uz pripremu kako biram dionice.

***ove ankete su cista socijalnacistička manipulacija što se sad opet može vidjeti… čak i Vakula jedanput na godinu pogodi vremensku prognozu, ovi nikad ali nikad nisu bili ni blizu izbornih rezultata, svi ti ipsosi, plusevi su za kaznenu prijavu

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Ivane moj dobri i pomalo posteni ka sta sam i sam. Pa ovo je za Hrvatsku bilo najbolje vrime. Je izgubili smo 150 miljona kuna na izbore, izgubljena je godina dana i to stoji. A zamisli da opet imas plan 21 i zaduzis se 25 miljardi kuna godisnje. Ovako kazu da smo neke 3 i po miljarde u plusu. Po meni drzat ovakav status i svaku godinu na izbore i drzat vlast blokiranu. Idealno s obzirom da bolje ne znamo ili nemamo.

dobar recept za Hrvatsku, držati vlast blokiranu, te iste održavati dok god drug Zoka lopatašev ne pobjedi, a to znate što znači, vječno izbori

Jasno nije im u prilog isao ni kvar veceg djela voznog parka lastinih autobusa,ali tu se izgleda radilo o sabotazi.

"PAŽNJA !!
Vanredni autobusni prevoz !!!

"Zbog izuzetnog interesovanja uvodimo džaba vanredne autobusne linije 11.9. iz Beograda za Zagreb, Rijeku i Knin …. naši klimatizovani autobusi na sprat koji imaju 200 sedećih i do 500 stajaćih mesta stoje vam na raspolaganju. Glasačke listiće za vas i nejač potražite ili ispod sedišta, ili kod šofera ili u najbližoj podružnici SDP-a i HNS-a.
Prijatno."
LASTA Beograd"

Zoka je uvidio da je ovaj model autobusng rata za glasove već istrošen, morati će zvati malog Slobu, da vidi kakva je situacija s tenkovima, tu ih daleko manje može doći, ali mu mogu “obezbediti” solidan broj glasova

@Moller
Falili su. U ovakve akcije se ide obavezno u manjim grupicama i nikako organizovano stoga ja bi preporucio srpcko nacionalno prevozno sredstvo poznatije pod nazivom traktor. Jednostavno bi bilo nemoguce iskontrolirat sve te traktore te sabotirat iste. A vidite ovo sto se dogodilo beogradskoj Lasti moze uradit par ljudi u roku od sat vremena.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@Moller
Falili su. U ovakve akcije se ide obavezno u manjim grupicama i nikako organizovano stoga ja bi preporucio srpcko nacionalno prevozno sredstvo poznatije pod nazivom traktor. Jednostavno bi bilo nemoguce iskontrolirat sve te traktore te sabotirat iste. A vidite ovo sto se dogodilo beogradskoj Lasti moze uradit par ljudi u roku od sat vremena.

upravo tako, govore da su zakazali Beljakovi glasači, jer im je obećao u svaki traktor polovni kasetofon

Ma gledaj, nije problem ni koliko ima HDZ, ni koliko ima SDP, problem je što MOST ima opet 12 mjesta, i što je sve opet unaprijed osuđeno na propast… a vrijeme ide…

Je je MOST je problem hehe, slijepci jedni imate adezeezdepe smećad pa i dalje glasujte za njih iako nas uništavaju 25 godina…ali Most je kriv. Moš mislit.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Meni nikako nije jasno zasto HRV mora imati 151 zastupnika kad jedna Bjelorusija ima 8 milijuna biraca i 110 zastupnika. Vidim da ima majstora sa 163 glasa koji ulaze…

Ja ne znam u čemu je problem.
Napokon nakon 15 godina imamo rast BDP-a.

Jedini razlog tome je što nismo imali Vladu.

Iskreno, navijao sam da i dalje bude PAT pozicija.

Jedino bi trebali razmisliti da se plaća saborskim zastupnicima počinje isplaćivati tek nakon 6. mjeseci od kada je Vlada formirana.

Tako da nemamo bezpotreban trošak.

New Report

Close