Ivane moj dobri i pomalo posteni ka sta sam i sam. Pa ovo je za Hrvatsku bilo najbolje vrime. Je izgubili smo 150 miljona kuna na izbore, izgubljena je godina dana i to stoji. A zamisli da opet imas plan 21 i zaduzis se 25 miljardi kuna godisnje. Ovako kazu da smo neke 3 i po miljarde u plusu. Po meni drzat ovakav status i svaku godinu na izbore i drzat vlast blokiranu. Idealno s obzirom da bolje ne znamo ili nemamo.
Lani sam glasao za most, i ispalo je da sam u sabor poslao krestavu staru plavu glupacu unutar konfuzne kontradiktorne grupe pune podkapacitiranih ambicioznih ljudi. Ove godine sam odabrao stranku, pametno, i pregledao biografije i stavove svih na listi lutajuci po netu, odabrao jednog i preferencijalno glasao. Nisu prosli prag nigdje, pa ni u mojoj izbornoj jedinici, ali sam miran, prvi put od 90-ete sam odabrao najbolje sto se za mene nudilo, a to sto se ja i Hrvatska jako razlikujemo, tu ja ne mogu nista. od sada cu izlaziti na izbore i to uvijek ovako, odabrati uz pripremu kako biram dionice.
***ove ankete su cista socijalnacistička manipulacija što se sad opet može vidjeti… čak i Vakula jedanput na godinu pogodi vremensku prognozu, ovi nikad ali nikad nisu bili ni blizu izbornih rezultata, svi ti ipsosi, plusevi su za kaznenu prijavu
Ivane moj dobri i pomalo posteni ka sta sam i sam. Pa ovo je za Hrvatsku bilo najbolje vrime. Je izgubili smo 150 miljona kuna na izbore, izgubljena je godina dana i to stoji. A zamisli da opet imas plan 21 i zaduzis se 25 miljardi kuna godisnje. Ovako kazu da smo neke 3 i po miljarde u plusu. Po meni drzat ovakav status i svaku godinu na izbore i drzat vlast blokiranu. Idealno s obzirom da bolje ne znamo ili nemamo.
dobar recept za Hrvatsku, držati vlast blokiranu, te iste održavati dok god drug Zoka lopatašev ne pobjedi, a to znate što znači, vječno izbori
Jasno nije im u prilog isao ni kvar veceg djela voznog parka lastinih autobusa,ali tu se izgleda radilo o sabotazi.
"PAŽNJA !!
Vanredni autobusni prevoz !!!
"Zbog izuzetnog interesovanja uvodimo džaba vanredne autobusne linije 11.9. iz Beograda za Zagreb, Rijeku i Knin …. naši klimatizovani autobusi na sprat koji imaju 200 sedećih i do 500 stajaćih mesta stoje vam na raspolaganju. Glasačke listiće za vas i nejač potražite ili ispod sedišta, ili kod šofera ili u najbližoj podružnici SDP-a i HNS-a.
Prijatno."
LASTA Beograd"
Zoka je uvidio da je ovaj model autobusng rata za glasove već istrošen, morati će zvati malog Slobu, da vidi kakva je situacija s tenkovima, tu ih daleko manje može doći, ali mu mogu “obezbediti” solidan broj glasova
@Moller
Falili su. U ovakve akcije se ide obavezno u manjim grupicama i nikako organizovano stoga ja bi preporucio srpcko nacionalno prevozno sredstvo poznatije pod nazivom traktor. Jednostavno bi bilo nemoguce iskontrolirat sve te traktore te sabotirat iste. A vidite ovo sto se dogodilo beogradskoj Lasti moze uradit par ljudi u roku od sat vremena.
@Moller
Falili su. U ovakve akcije se ide obavezno u manjim grupicama i nikako organizovano stoga ja bi preporucio srpcko nacionalno prevozno sredstvo poznatije pod nazivom traktor. Jednostavno bi bilo nemoguce iskontrolirat sve te traktore te sabotirat iste. A vidite ovo sto se dogodilo beogradskoj Lasti moze uradit par ljudi u roku od sat vremena.
upravo tako, govore da su zakazali Beljakovi glasači, jer im je obećao u svaki traktor polovni kasetofon
Ma gledaj, nije problem ni koliko ima HDZ, ni koliko ima SDP, problem je što MOST ima opet 12 mjesta, i što je sve opet unaprijed osuđeno na propast… a vrijeme ide…
Je je MOST je problem hehe, slijepci jedni imate adezeezdepe smećad pa i dalje glasujte za njih iako nas uništavaju 25 godina…ali Most je kriv. Moš mislit.
Meni nikako nije jasno zasto HRV mora imati 151 zastupnika kad jedna Bjelorusija ima 8 milijuna biraca i 110 zastupnika. Vidim da ima majstora sa 163 glasa koji ulaze…
Ja ne znam u čemu je problem.
Napokon nakon 15 godina imamo rast BDP-a.
Jedini razlog tome je što nismo imali Vladu.
Iskreno, navijao sam da i dalje bude PAT pozicija.
Jedino bi trebali razmisliti da se plaća saborskim zastupnicima počinje isplaćivati tek nakon 6. mjeseci od kada je Vlada formirana.
Tako da nemamo bezpotreban trošak.