Izlazne ankete: Grabar Kitarović dobila 51,4 posto glasova, Josipović 48,6 posto!

Naslovnica Forum Komentari članaka Izlazne ankete: Grabar Kitarović dobila 51,4 posto glasova, Josipović 48,6 posto!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

VL:
Ne znam tko je to Josipoviću savjetovao,
jer slika je bila kao da stariji sijedi muž maltretira neposlušnu mladu ženu, no možda je predsjednik nasjeo na one viceve da gđa Kolinda ima m… pa je u njoj prepoznao alfa mužjaka i navalio štititi stado.

.

Na HRT2 – Osveta Sitha 🙂
Prepusti se Tamnoj strani 🙂

Loki

Pobijedila ona ali prvo gazda govori…
Da se zna tko je glavni
A ti samo šuti i izgledaj lijepo i smij se..

Loki

Juri Vilibor Sinčić na Pantovčak sprječiti deložaciju.

.

Merkelica kommt hundert prozent am 19.02.2015 ……
Wenige die Salz fur Milan

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KOLINDAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

DAJ PET !!!

Čestitam Hrvatska!

Glasali ste za promjenu, očekujem sutra reakciju na burzi, naravno pozitivnu.

Gledat Milanovica kako se znoji i bjesno ujede i Pusicku kako sikće neprocjenjivo. Jos da sam moga vidit vjecitog pozitivca Grčića sinoć moga sam odma umrit.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Lopovska organizacija na celu sa Karamarkom je pobijedila zahvaljujuci bosancima koji ionako ne bi trebali imati pravo glasa za Hrv. predsjednika. Prestrasno!

Vidi ovij tolerantih ljevicara. Neprocjenjivo. U Mostaru vise od 500 ljudi nije glasalao nakon zatvaranja izbornih mjesta jer se nije uspilo glasat jer su pripadnici UDBA jugenda zakonom reducirali broj mjesta i unatoc tome popusili. A one velike rijeci ako izlaznost bude velika YUsipovic sigurno pobjedjuje. Kakav vrhunski UDBA spin. Kao zele reci da vecina naroda i narodnosti vole UDBU. I gle cuda dr. Ivo YUsipovic u nista. Jos kad pogledas kartu Hrvatske osim Zagreba i Rijeke nigdje pobjedu odnio nije.

HRVATSKI SAN SVIH ŽENA POLITIČARKI

Mala djevojčica iz zabačene sredine surove prirode ,došla je na vlast. Tome je prethodila njena prgava narav,da već u mladosti učini nešto značajno. Prevela je malu knjižicu na Esperanto.Onako šarmanstnu i odlučnu poslali su je u Ameriku stricu ili teti,ili je sama pobjegla..,nije objašnjeno u biografiji,,,,zašto nema završene fakultete u Hrvatskoj.. Baš u jeku veselja HDZ-au Hrvatskoj, došla je natrag, zapažena od strane impotentnih političara kojima se umilila…..i koji su izbrusili svoje muške stavobe u politici.
Lansirali su je do zvijezda, bez ikakvog obrazovanja.Znala je jezike.
Našla je obrazovanog muža, kojem je pranje suđa najdraži posao uz čuvanje djece.
Ona zarađuje za sve…. …nismo još vidjeli ni djeci ni njene roditelje…

Kako joj ističe radni odnos na unosnom radnom mjestu, a i djeca moraju u
srednje škole, raspituje se za povratak u RH. Jeftinije je u RH.
Osnažena poznanstvimau Americi, traži najbolje. Nailazi na utučenog Karamarka koji vidi spas za sebe i posrnule i smijenjene smutljivce iz HDZ-a.
Sklapaju savez i dogovore stretegiju.
Ako treba dat će nmovac i BIH. Nailaze na plodno tlo nezadovoljstva u BIH,
i siromašnim dijelovima Hrvatske…Uz aktivaciju sveg raspoloživog, tijesno,
dobivaju izbore…..Stranka se veseli povratku na unosne pozicije…

Ključna figura koje se boje je PREMIJER MILANOVIĆ. Njegov cinizam, hladnoća
i prezir je prepreka ………..vidjet ćemo kako će se postaviti…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kolinda je dobila izbore i bez dijaspore,tj pobjedila je i u Hrvatskoj doduse tijesno,ali da je i samo jedan glas on je dovoljan za pobjedu. Zato nemojmo jos vise krivit krive Drine.

…Ključna figura koje se boje je PREMIJER MILANOVIĆ. Njegov cinizam, hladnoća
i prezir je prepreka ………..vidjet ćemo kako će se postaviti…

Kljucne 3 rijeci z izgubit izbore.Njegov cinizam,hladnoca,a narocito prijezir je dar s neba da sto bolje popusi parlamentarne izbore. Jos bi na ovo nadodao aroganciju bez podloge i rezultat ce biti jos vise cviljenja i sizofrenih napada nakon parlamentarnih izbora. Samo sto to vise nikom nece biti interesantno. Ovaj lik je nakon iducih izbora povijest o kojoj se definitivno nece ucit u skoli nego cemo je nastojat sto prije zaboravit.

New Report

Close