Izlazne ankete: Grabar Kitarović dobila 51,4 posto glasova, Josipović 48,6 posto!

Naslovnica Forum Komentari članaka Izlazne ankete: Grabar Kitarović dobila 51,4 posto glasova, Josipović 48,6 posto!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sanader je Hrvatsku koštao 100 milijardi kuna. Vidjet ćemo koliko će je koštati tandem kolinda-karamarko.
Ali narod je uvijek u pravu. Što su zaokružili točno to će i dobiti

Loki

Boga mi UDBAjugend su nas kostali 90 miljardi kuna u 3 godine. Znaci gore od ovoga tesko da moze.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Kolektiviziranje prica o lopovluku su promašena…to je uvijek individualna krivica a to potvrdjuju i slučajevi Merzel i Sabo koji su tobože u “poštenoj” stranci. Uostalom Sanader je već godinama u zatvoru. A bogme i imenjak mu Ivo Josipović isto ima putra na glavi u raznim aferama od Zampa do Komercijalne banke ali nije bilo dosad političke volje da se to istrazi a i mediji ga štite. Zato se toliko grcevito i bori da ostane u fotelji

Takp ke još malo…. još 0.5%

Ajno lopovi!!!

Loki

izlazne ankete na reprez.uzorku od 10.000 birača su realne i ako rezultat na kraju bude drugačiji, onda se gadno muljalo s glasovima! izlazne ankete kažu da gđa. Kolinda pobjeđuje sa oko 51%. zato, čestitke prvoj hrvatskoj predsjednici

Ignore: KressoM, delux

Sramota je da web stranica drzavnog izbornog povjerenstva ne radi.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Točno, to je najveća sramota.
Da li je itko uspio uopće učitati stranicu izbori.hr iza 20.05
I sramota da nemaju na naslovnici iskazan broj obrađenih listića.

Loki

ministar matic :

oni-koji-navijaju-za-kolindu-zele-u-19-stoljece

Koliko mržnje siju na TV neuspješni Kukuriku ministri Maras , Vrdoljak , Matić.

Milanović : “Ili mi ili oni”

http://www.index.hr/vijesti/clanak/matic-oni-koji-navijaju-za-kolindu-zele-u-19-stoljece/794476.aspx

Gotovo je.

Kolinda je pobjedila!

.

Glasaći su odlućili , došlo je vrijeme Josipoviću i Milanoviću za PRAVI PUT u roportarnicu povijesti.

.

Meni je najveća sramota dolazak četnika u Lastinim autobusima dok se ove jadnike iz BIH kao stoku na sve načine nastoji neutralizirati.

izbori.hr proradila i lopovi u vodstvu..
očekivano…
i vidi kako sada dobro radi učita se svaki put

no lijepo da će nam dijaspora izabrati predsjednika
to mi je odmah milo u srcu

Loki

New Report

Close