Izjava Ljerke Puljić

Naslovnica Forum Razno Ostalo Izjava Ljerke Puljić

Dok su EU Kolonizatori osvajali Hrvatske prostore s nižom cijenom kapitala , domaća trgovina je rast financirala kamatnim stopama od čak 8 %.

Kada već pišemo o trgovinama ,
znate li da svi strani lanci naših Kolonizatora:
Lidl,
Kaufland,
Bila,
Merkator,
Spar,
rade s gubitcima !
Ne plaćaju porez na dobit !

A Konzum,
Plodine,
Tomi,
Studenac,
rade s dobiti ,
i plaćaju porez na dobit !

Jel to vama normano ?

.

pr(o)edajom banaka u strano vlasništvo dali se moglo očekivati nešto drugačije, nego da plasiraju novac po najvišim mogućim kamatama, koje se mogu postići na hrvatskom gladnom novčanom tržištu,

e sad, zbog čega je do toga svega došlo, odgovor znaju samo političari, koji su se nametnuli kao najvažnija struktura društva, jer kroz politiku ostvaruju 95% svojih interesa, a 5 % društvenih, riskirajući pri tome da budu ponekad i otkriveni, procesuirani, zatvoreni, ali je bitno da lovica negdje čeka na sigurnom

Štovana gđa.Ljerka Puljić je apsolutno u pravu, naime mi ovdje u Hrvatskoj stalno se pitamo zašto se nalazimo u takvoj situacija? a odgovor Nam je prednosnom. naime svima smo dali sve ( strancima )za 1 kunu a sebe smo vezali neslomljenim lancima.
Ljerka je upravo jer koncern Agrokor je jedan jedini koji se trudi održavati proizvodnju u RH. ali nikako da se netko pita po kojoj cijeni, ako odgovornih i dalje budu se ponašali kao do sada, strahujem da će naši proizvodni privrednici koji imaju strahovitu jeftinu (prevarom) konkurenciju početi sakupljati flaše da bi mogli održavati ono što je stvoreno do sada.
gđa.Ljerka ja dobro znam da imaš oštar jezik ali imam jednu zamolbu, zaoštri ga još i ne propusti niti jedan dan ili niti jednu priliku a da o tome ne govoriš možda ono što kažeš ili ponavljaš dospije do onih koji su odgovorni za sve.
moje čestitke i samo naprijed
Samir Nweilati

New Report

Close