Izbjegavanjem registriranja vozila izgubljeno 750 mil. kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Izbjegavanjem registriranja vozila izgubljeno 750 mil. kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Paaa šta. Nije čudo da nam je država puna organiziranog kriminala kad policija mora ovako trošiti vrijeme. Još ih kriminalci i pozivaju na red.. [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Prije svega, moram reći da iz osobnog iskustva, PUZ i njeni djelatnici definitivno ne vode brigu o ne registriranim vozilima, jer i sam sam kupio automobil na podrucju grada Zagreba kojemu je registracija istekla godinu prije, a tablice, tj. samo jedna je bila na vozilu. U mojem podrucju opcine Novska i samog grada, to je nemoguce da se dogodi, opomena stize u roku…
Drugo, žalopojke osiguravajućih kuća mogle bi postati još veće s povećanjem od 10% koje je nametnuo autoritativni Milinović, a još u kuloarima malih ljudi, čujem da se i sprema povećanje samih premija…
To će definitivno nagnati mnoge da odu u crno područje zakona, ako ga tako možemo zvati u ovoj zemlji…

Igore vi ste mlad covjek,te ste bez pameti.
Pomognite si uzmite ljek,uložite u zdravlje ,isplatit će vam se.
Ovako glup ne možete kroz život

Bila sam svuda,i svuda ima neregistriranih vozila,nek ima.
Lopovska država,pa nek i ljudi malo uštede,ko šljivi bagru iz osiguranja,ja imam 24 godine i skrivila sam dvije manje saobraćajke.
nek plati osiguranje,imaju ko ih hebe.

New Report

Close