Iz banaka se odlilo 8 milijardi kuna štednje

Naslovnica Forum Komentari članaka Iz banaka se odlilo 8 milijardi kuna štednje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

tko bi štedio sa takvim kamatama? najsigurnije je sve spiskati. manji je rizik nego čekati neku novu krizu.

...povijest se ponavlja...

takvi koji imaju što čekaju tržište je pred velikim startom neka se uključe dok nije kasno nije nagovor na kupnju dolara,nego””””””””””’

I šta kad sve spiskaš? Ne misliš valjda da će uskoro kraj svijeta pa ajmo sve spiskat! Ako si ti katastrfičar i depresivac nemoj druge nagovarat na isto !

I šta kad sve spiskaš? Ne misliš valjda da će uskoro kraj svijeta pa ajmo sve spiskat! Ako si ti katastrfičar i depresivac nemoj druge nagovarat na isto !
[/quote

Nisam katastroficar nego treba sve trošiti i uživati danas, a ne nadati se lijepoj starosti i usput krepati. Ako ti ne spiskas, tvoji nasljednici će . Dakle, uživajte jer na zse se nećete obogatiti niti ćete uz nju imati penziju. Živite danas. Ja sam počeo i super je

...povijest se ponavlja...

Čim mi je istekao rok oročenja u EUR-ima sve sam podigao jer mi je bankarica rekla da ću uskoro vjerojatno plaćati što mi oni čuvaju novce a ja si ih čuvam besplatno i eto uštede.

dok to ne bude 80 miljardi nije ni vrijedno spomena

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close