Ivica Todorić u idućih pet godina u energetiku ulaže milijardu kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Ivica Todorić u idućih pet godina u energetiku ulaže milijardu kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ivica todoric ce uci u mobilnu telefoniju , uci ce u retail benzina i naftnih derivata, IT odjel Agrokora je IT titan u Hrvatskoj od kojeg svi strepe…..gluposti. Agrokor je sazdan na monopolu, neplacanju i najbanalnijoj razlici u cijeni stupidnih proizvoda. Todoric i ekipa neznaju smisliti/voditi nijedan slozeniji business. A nemaju ni love za to.

BigBoffin

Kad bi sindikat iznozemnih banaka sad zatražio da vrati sve kredite koje je uzeo Agrokor bi se raspao u roku od 24 sata! Ne bi ostao ni kamen na kamenu. Sve će to ionako u budućnosti biti u stranom vlasništvu. Todoriću su samo dali da uživa do određenog trenutka kad………

marcello

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Jalnuški diletanti, samo vi kvocajte, al ajd prije toga pitajte amerikance al ne onaj jad šljakerski koji vjeruje u demokraciju i slobodno tržište nego one koji vode igru kako su se obogatili i drže cijeli svijet za jaja.
Gosn. Toda samo kopira metodu i to uspješno i svaka mu čast, zašto izmišljati toplu vodu.

A kad se sjetim da sam na PTKM temi pitao može li gazda T. nekako iskoristit fino rečeno “nusproizvode” koje izase.u sve one slatke i ukusne životinjice koje timari….
Pa eto svima odgovora.
Ih što volem kad imam takog glasnogovornika!

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

…. a za 10-ak godina mogli bi biti republika konzum….brrr ostajem do daljnjeg vjeran plodinama…

DAJ PET !!!

A šta je sa onih 199 kapitalista bu se oni pobunili…….

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

čuj ludjak kako ti reće Gosn. Toda kopira ili ne /kopija nikad nije ravna orginalu koliko god da se ti trudio i u to ulagao/ što nemože polućiti isti rezultat /jer nisu ista tržuišta pravila propisi obićaji navike i naćini sprovedbe /jedino je slićno tehnologija – metodika i "nusproizvodi" od onih koje timari
odgovori se daju na kraju istina u staru isto dolaze od glasnogovornika ali drugih organizacija
nus proizvod bude drugaćiji pa i od samog istog spomenutog samo nije više isti "nusproizvod" upotrebljiv za istu proizvodnju njiš koristi od njega jedino šteta jer jako zaudara i rezultate matematike je teško dosta urediti

Čuo sam da idu i na Mjesec ….

za odnose kopija/original preporučam posavjetovati se s Kinezima
zemljopisno i vremenski nije isto jer nemože ni biti, ali to je ovdje sporedna stvar
BITAN JE DUH KOJI PREVLADAVA I U KOJEM SE STVARA!
A to je DUH DIVLJEG ZAPADA na teritiriju RH i bivše juge!
Krupni industrijalac/poljoprivrednik koji ima muda i krupni bankari koji ga prate. To je takozvana sinergija sa svojim unutarnjim pravilima igre.
Cijela igra, ako se poštuju pravila traje intenzivno nekih 30tak godina, dakle gospon je negdje blizu polovice najjljepše hrvatske bajke.
Zar mislite da je na početku priče Europska banka za obnovu i razvoj prepoznala Todu jer je imal prekrasne okice i mili pogled? Njima je trebao kanal plasiranja novca prema njihovim pravilima mr.T je imao muda i sportsko-trenerski popularno rečeno ambiciju. Bezgraničnu ambiciju. I disciplinu.
Budite sigurni da se tu nitko ne osjeća ni zakinut ni iskorišten jer postoje jasna pravila stimulacije i sankcije.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

New Report

Close