ovo je samo jedna od domaćih ‘zvijezda’ poput Rimca koje već godinama očekuje svjetski uspjeh ali nikako da se dogodi. O ovome sam projektu čitao još prije par godina da osvaja svijet, izgleda nije se makao na tom putu kao ni mnogi drugi. U međuvremenu ljudi se već pripremaju na Mars.
ovo je samo jedna od domaćih 'zvijezda' poput Rimca koje već godinama očekuje svjetski uspjeh ali nikako da se dogodi. O ovome sam projektu čitao još prije par godina da osvaja svijet, izgleda nije se makao na tom putu kao ni mnogi drugi. U međuvremenu ljudi se već pripremaju na Mars.
[/quote
Dragi trolu umjesto da spamaš iz fotelje ispred televizora investiraj 100eur lako je…
I ti možeš biti dio tima…
Ili ti je teško maknuti prst sa svoje masne fotelje?
a čemu služe te pametne klupe? jel pametuju kad netko posjedne guzicu na njih? jel negoduju kad ju zaprdiš nakon porcije ćevapa? vidim tu neke solarne ćelije? jel to znači da na njima baš ne bi trebalo sjediti i ne bi smjele biti u hladu?
a je lud ovaj svijet, neki već i o marsu pričaju.. ti kao da su otamo pali…
Klupe su vec vidjene i nisu nesto al mali je ipak dobio 190k eura. Ajd dobijte ih vi za to sta vi radite kao investiciju
to što je dobio 190 k eura nikako nije pohvalno.. nego čemu služe te klupe? mislim da javnost zaslužuje tu informaciju
Koji ste vi debosi pa nije ni čudno što 95% ljudi gubi na burzi.
Pojma vi nemate…
Tudumi jedni sa 5tisuća kuna drkate po burzi za vrijeme radnog vremena gdje radite za 3.5k kuna i onda se sprdate sa dečkom koji je napravio više sa svoje 22godine nego što će te vi cijeli život.
Paraziti jedni sa masnim prstima…Jel vidite tipkovnicu od tih debelih I masnih prstiju?
slažem se sa kolegom mariom, ali mi još uvijek nije jasno čemu služe te klupe..