Tko je to postavio ?
UDBA ?
Mladi SKOJevci ?
Jel to prjetnja petnajstorici MOSTovaca ?
Petnaest grobnih lampiona !
kako su bez hrvatskog grba i crvene boje, reklo bi se da su drugovi iz partije, još jednom angažirali skojevce da tijekom noći izvrše posljednji zadatak prije napuštanja vlasti
baba dobila 100,00 kn od partije, pa odrađuje
Ono što je Hrvatska dobila je da ne postoji treća opcija.
Da je Hrvatska toliko premrežena mafijom, korupcijom da jedini način da se to izbaci iz Hrvatske je da hrvatski narod uzme vladanje u svoje ruke.
Drugim riječima hrvatskim građanima je svejedno tko je na vlasti.
Hrvati očekuju radničke plaće i prava kao u Njemačkoj.
Ako se odmah ne povećaju plaće i izjednače sa onim u Njemačkoj mogu se očekivati ljudi na ulicama.
I još jedna stvar.
Ja sam stvarno mislio da Hrvati mogu zajednički i u slozi od ove države napraviti državu s kojom ćemo se svi ponositi.
Sada vidim da je to bila utopija.
Imamo domoljubne lopove, crvene kapitaliste, lopovske tajkune kojima je svejedno, i naravno uhljebe.
Tu bagru će se moći potjerati samo oružjem.
Ako je MOST htio razjedinjeti i posvaditi Hrvate da bi “poduzetnici” i dalje nesmetano krali uspio je.
MOST je ubio zadnju nadu za promjenama i da ima poštenih ljudi u Hrvatskoj.
A razočarani ljudi su opasni ljudi.
Iskreno se nadam da neće hrvatski ljudi uzeti pravdu u svoje ruke, jer mnogi se neće dobro provesti.
U sva tri stupa vlasti + Crkva.
Nama stvarno treba novi Matija Gubec koji će pokrenuti pobunu.
Jer ovaj kurva.luk i lo.povluk više neće prolaziti, bilo tko dođe na Vlast.
u prijepodnevnim satima uočen je i stariji gospodin s lopatom i nešto sam sebi mrmlja u bradu, neće oni moga, neće oni, mi , mi
ZA mene su UMRLI – jučer- ne poštujem ih nimalo, to je isti krug kriminalaca protiv kojih
smo glasali , i koje pokušavamo iskorijeniti unatrag par godina……!
sada je jasno sa su lampioni upaljeni za zokijeve ministre