IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E bilo bi to dobro,ali nazalost nema nekih novosti da malo dionicu koja objektivno vrijedi od trenutne cijene na burzi.Vidi Djuru,glasine i clanak u novinama up a oni u ajme k tome dubiozi pametan vidi ima ko ce da proda po ovim cijenama a ilikvidnost je nikakva i najstrpljiviji pop… cekajuci pa prosipaju po bidu.

Što se tiče upita, ja sam poslao mail još jutros

I naravno ništa ne odgovoriše…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Sve su to stare vijesti, a cijene secera jos uvijek jako niske…

Godisnji FI ce (vjerojatno) biti los. I sami su rekli da rade ispod granice profitabilnosti.

Stvoreni uvijeti za veliki pad dionice na malom prometu, već viđeno.

Cijena šećera je konstantno u padu, zato gledam u Viro i ne vjerujem kako može biti na tolikoj cijeni.

mali free flot i odlicna vlasnicka struktura iz Ine nitko nema takvu strukturu Vlasnika top 10 stalno kupuje

Top 10 kupuje ali tko stalno izlazi i ruši cijenu?

sory ambinjent ja sam komentirao Fedorov post kako nemoze vjerovati da Viro raste pa sam obrazlozio da tamo ima tko kupovati kad su svi ali svi fondovi unutra

sa obzirom na cijenu secera izvjestaj nemoze biti dobar zato i cijena dionice je tu gdje je

pa jos nije gotov trgovinski dan mnoge se firme cekaju Adrs,Koei,Atgr,Podr,Lkpc i,Ina,jos nisu objavili izvjestaj

Ajde, čak nije ni katastrofično loše. Očekivao sam i gore s obzirom na cijenu šećera….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ma ovo je bolje od svih mojih očekivanja ili možda je bolje reći strahova.
Kad sam vidio GFI od Vira pomislio sam si mila majko što nas tek ovdi čeka.
Ipak bolje da sačekamo i konsolidirano da nas ono negativno ne iznenadi.
Ovako veliko smanjenje zaduženja i kratkoročnog i dugoročnog i prema bankama.
Rezerve iz dobiti veće su za 34 milijuna kuna a to sve dolazi iz stavke ostale rezerve.
Zna li netko o čemu se točno radi?
Uz sve to zadnji Q poslovali u plusu.

New Report

Close