Ako zele preko 95% i istiskivanje morati ce se isprsiti s cijenom,pogledajte slucaj KORF i RIVP za cas je cijena dignuta 10% iznad ponude,otkupili su nesto oko 1% dionica,jos ako je tu netko od jacih igraca moglo bi ovo zaista visoko,ocigledno su nase secerane dobile dobre ponude za preuzimanje iz vana.Sjetite se pokusaja na VIRO da se povuce s burze i obeshrabre mali dionicari,ali nece proci ni ovdje jer su svi svjesni da ova dionica vrijedi barem duplo od danasnjevrijednosti na ZSE.!!!
Koliki je prosijek zadnja 3 mjeseca? Cca 200 kn?
Prije dvije godine je ponuda bila 235 ako se ne varam. Složit ćemo se da su se stvari u međuvremenu ponešto promijenile….
je..promjene su velike…
no, pricekajmo
u ovoj drzavi sve je moguce…a ak mozes nekaj platit 200 zasto nudit 250?
[/quote]
Da li će im netko prodati po 200?to je pravo pitanje,jer to je minimalna zakonski određena ponuda na ISTT je ponuđena premija od 35% na prosijećnu cjenu na burzi.Ako budu išli s ponudom kojoj je cilj doseći 95% moja je procijena između 250 do 300 kuna!!!
bolje od ovog nema na zse..zato ekipo pamet u glavu [emo_novac][emo_palacg]
Da…u pravu ste kolega polarnibik,fundamenti su odlični,poslovanje sve bolje,dionica realno vrijedi puno više od sadašnje cijene na burzi i moguć je scenario kao kod vira gdje je cijena “neočekivano”nastavila rasti nakon pokušaja istiskivanja.Ulaskom u e.u.neminovno će biti zainteresiranih stranih ulagača za ovu firmu ako se već ne radi na tome i priprema teren zato i jesam optimista za obje šečerane.
je li se raspitivala HANFA čiji su oni veliki nalozi na bidu bili i zašto su odjednom nestali, zna li tko?
meni se to čini kao manipulacija tržištem, ali valjda će mjerodavni napraviti nešto po tom pitanju. a i organi gonjenja.
dosta sam ja ispušio na takve fore, vrijeme je da se tome stane na kraj!
http://www.zse.hr/default.aspx?id=44345
prosječna cijena za 18.1. je 152,54
Pa prodaj po toj cijeni!?Ovdje se radi o tome žele li 95% ili ne ,ako žele morat će se isprsiti sa cijenom,pogledajte malo dionice vezane uz šećer i kanditorske dionice!!!