IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Večer kolege,cijenim i poštujem razmišljanja g.Nenada i mišljenja sam da je Neno objavom da je izašao iz ove dionice zapravo odabrao jako dobru fundamentalnu dionicu i na neki način napravio test a s obzirom da je ova dionica njemu bila manja pozicija u portfelju to je mogao napraviti bez rušenja cijene a treba uzeti u obzir da je tih 3000kom(toliko kom.je spomenuto na forumu)trebalo prodati i to uz konstantni porast cijene što je dokaz da kvalitetne dionice ne ovise samo o jednom većem ulagaču.Ista stvar se dogodila i na par drugih dionica a dionica je nakon toga rasla.Zaključak se sam od sebe nameće a to je da će dionica sa fundamentalno odličnim pokazateljima uvijek pronaći kvalitetnog kupca koji će je nastaviti “maziti i paziti” kad se prodavatelj “zasiti”dionice.Imam dionice ipkk i imat ću i dalje jer fundamenti su sadašnjost i budućnost.

I na Varteksu se u jednom trenutku cinilo da je N.B.prodao pola dionica,a na kraju se ispostavilo da ih je jednostavno prebacio na jedan od skrbnickih racuna i nije to prvi put da N.B.vuce ovakve poteze.Ako je prodao sve u petak tko je onda u zadnjih pola sata drzao nalog od 400 kom . Da na njegovom mjestu zelite kupiti vecu kolicinu po jeftinijoj cijeni što biste vi učinili???

svaka cast cijenjenom gospodinu ali ovo nisam kupio zbog njega, a bogami necu ni prodati.

prije par tjedana je ispao iz top10. dakle, znalo se da prodaje, a negativan utjecaj na cijenu je izostao…

ps, za one koji su ovo kupovali s aska kad je spread bio 20%, eventualna korekcijica od par posto je smijesna 🙂

imam ipkk. ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju

evo kako kolega vjerodostojno objašnjava ima-nema-ima-nema-ima.
treba procitati i komentare ispod.

http://trzistakapitala.wordpress.com/2012/11/29/jos-nije-dosla-katarza/#comment-23547

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

evo kako kolega vjerodostojno objašnjava ima-nema-ima-nema-ima.
treba procitati i komentare ispod.

http://trzistakapitala.wordpress.com/2012/11/29/jos-nije-dosla-katarza/#comment-23547

Ako sam ga dobro ukapirao, prognozirao je kao potencijalni problem “manjak likvidnosti na prodaji”. Cinjenica jest da u zadnje vrijeme trgovina uglavnom ide s aska, nema prosipanja.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Čini se da će IPKK ipak prema 250,00 kn….

Vidim da bi Vas većina u Ponedjeljak htjela kupiti po 230 i ako bude prilike ispod!!!

XY vam ne ulazi u dionicu da bi zaradio 5 %, pogledajte samo VARTEKS koji je na aparatima za preživljavanje….pa ga diže na %%% da izađe.

U odnosu na VIRU ovo je dionica sa ogromnim potencijalom, pogledajte pokazatelje…..ima tu dosta prostora….

[emo_smijesak]

opaaa, i kolega ING je zaglavio u IPKK ne sluteći da guru napušta ovaj brod dok orkestar svira [emo_zloban]
[/quote]

Eto lozi, kako sam ja zaglavio!!!

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

http://www.seebiz.eu/hedge-fondovi-bjeze-iz-zlata-klade-se-na-brzi-pad-cijena-secera-i-kave/ar-57973/

Što sada?

http://www.seebiz.eu/hedge-fondovi-bjeze-iz-zlata-klade-se-na-brzi-pad-cijena-secera-i-kave/ar-57973/

Što sada?

Ako ti je šećer i kava sirovina koju trebaš za proizvodnju, super.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

cijena secerea u eu je regulirana i nema previse veze sa cijenom na svjetskom trzistu. vidi link koji sam postao nekidan.

kod kave je situacija drugacija… pad cijene sirovine ide u prilog proizvodacima kavovina, a na stetu poljoprivrednika…

imam dionice proizvodaca secera i kave. ovo nije nagovor na kupnju ni prodaju

26 500 tona secera od trske koju su narucili za osijecku seceranu upravo uplovljava u riječku luku ..znaci proizvodnja radi punom parom.::)

Pozdrav

svi smo mi Crobex

zanimljive promjene u top10:
-zito povecalo udio u ipkk za 35%
-na 10. mjesto iskocila partner banka

New Report

Close