…Također, IPKK ima najjače prirodno sirovinsko područje. Osim toga, hrvatske će šećerane prve tri godine nakon ulaska RH u EU imati pravo uvoziti i sirovi šećer uz carinu
Sve u svemu,ostajem pri tvrdnji da je ovo jedna od best buy na ZSE. Ako i padne u ponedjeljak, neka padne. Doći će cijena na svoje (prije ili kasnije)
…
jucer 21.2. sam gledao stanje i xy je bio br 21. sa 1.149 kom..ako je tih soma i nesto otresao bez da cijena mrdne (odnosno od kada je poceto kipat imao 3.300kom-neka me netko ispravi ako grijesim ? ) je cijena cak i skocila barem 10%..onda se zbilja trebamo pribojavat ponedjeljka u 10h kada ce grupica drhatvih rucica svak sa desetak komada udarit po bidu [emo_ooooo]
uopće se ne sekirajte šta je on izaša , pa normalno je da svak teži kapitalizirat dobit , svi mi to radimo zar ne !
firma posluje dobro i to je najbitnije , nije bitno ko je vlasnik dionica ,
Vidim da bi Vas većina u Ponedjeljak htjela kupiti po 230 i ako bude prilike ispod!!!
XY vam ne ulazi u dionicu da bi zaradio 5 %, pogledajte samo VARTEKS koji je na aparatima za preživljavanje….pa ga diže na %%% da izađe.
U odnosu na VIRU ovo je dionica sa ogromnim potencijalom, pogledajte pokazatelje…..ima tu dosta prostora….
[emo_smijesak]
ovo kad istovremeno prodajes i drzis kupovni nalog ti je zatvor moji prijatelji iz HANFE, procitajte malo zakon i zaradite placu. ako nisu one njegove narucene predstavke po novinama ovo je sigurno kazneno djelo.
Ako samo gledate NB i što on radi, rađe se maknite sa burze.
On već tupi o PTKM i DDJH godinama da su super firme, dok firme ne prikazuju super izvješća.
Nemam PTKM, DDJH niti IPKK.
Dobit je 80 mil,ulaganja u vrijednosne papire 37 mil, smanjene dugorocne i kratkorocne obveze ukupno za 175 mil!
Ok, zalihe su umanjene za 60 mil!
Mislim da je 2012. bila vrlo dobra godina za Ipkk, a ovo bi mogla biti jos bolja zbog povecanja izvoznih kvota za 15%!
Ako samo gledate NB i što on radi, rađe se maknite sa burze.
On već tupi o PTKM i DDJH godinama da su super firme, dok firme ne prikazuju super izvješća.
Nemam PTKM, DDJH niti IPKK.
Krucijalno pitanje je prate li budući kupci mojih dionica što on radi…
Vidim da bi Vas većina u Ponedjeljak htjela kupiti po 230 i ako bude prilike ispod!!!
XY vam ne ulazi u dionicu da bi zaradio 5 %, pogledajte samo VARTEKS koji je na aparatima za preživljavanje….pa ga diže na %%% da izađe.
U odnosu na VIRU ovo je dionica sa ogromnim potencijalom, pogledajte pokazatelje…..ima tu dosta prostora….
[emo_smijesak]
opaaa, i kolega ING je zaglavio u IPKK ne sluteći da guru napušta ovaj brod dok orkestar svira [emo_zloban]
[emo_smijesak]
opaaa, i kolega ING je zaglavio u IPKK ne sluteći da guru napušta ovaj brod dok orkestar svira [emo_zloban]
[/quote]
Vidim kolega lozi da ste zabrinuti za moj portfelj IPKK!
O bože nisam ni pomišljao da bi neko sa foruma imao tako obzira to spomenuti..!!!
Mala kronologija, prosjek kupnje IPKK 171,00 KN, dio prodo na 220 prije desetak dan, pa dokupio na 210 kn – 400 komada, 75 % riješio na 240 a preostalo ostavljam za decu!!!
Kad deca vole slatko!!!
[emo_smijesak][emo_smijesak]
nemam ipkk.
vezivati uspjeh ili neuspjeh ipp s nb je vrlo bedasto. pa nije bakic zaradio 80 milja, nego ipkk je zaradio. i ako bakic izade, i ako bakic ostane, 80 milja ostaje 80 milja.
Pokazatelji poslovanja su jednako dobri bili i nakon treceg tromjesecja ali je cijena dionice jos krajem 10-og mjeseca bila 130-140 kn…i sve dok NB nije krenuo u kupnju onih sto je Erste skrbnicki odlucio prodavat malo ih je bilo koji su i na toj cijeni htjeli kupovat. NB je nama koji smo tu duze vrijeme posluzio da privuce nove kupce i podigne cijenu tu gdje je sad…fundamenti njegovim “pratiocima” i ovako nisu vazni…Mene osobno vise zanimaju sljedeci koraci uprave i razvoj situacije na trzistu secera..a ovakvih spekukanata ce uvijek bit i s tim dnevnim/mjesecnim ulascima izlascima se nebi opterecivao…dobro dosli kad god pozele..samo nek se trguje..tome burza i sluzi.
Pozdrav