IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U 2012 je Zito postalo vlasnikom velikog broja dionica i to je jedna od cinjenica koja mi daje nadu da bi ove godine mogli isplatit i dividendu…ako cu licitirat , da je oko 20 kn (sta nije neralno ) bili bi puno zadovoljniji..:)

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Nije loše,za ZSE odlično zapravo,ali kao i uvijek treba gledati budućnost.Kad uđemo u EU šećerni(glavni) dio više neće rasti,sladorana je za 2013 ugovorila višu otkupnu cijenu šećera za 14%.Znači opet sve ovisi o cijeni šećera i o tome koliko će IPKK smanjivati troškove proizvodnje.
Sve u svemu koliko god P/E trenutno izgleda sjajno u narednom će razodblju kako stvari stoje samo rasti.

"Only dead fish swim with the stream"

Imam i ja dionice IPKK. Kvartalni gubitak je očekivan. Cijena dionice firme s ovakvim poslovanjem nema što tražiti ispod razine book-a. I to je to. Ja vjerujem da će se ta razina doseći, ako ne prije onda do ljeta sigurno.

@Apoksiomen

Zanima me kako ti tumačiš izvješće. Pogledaš vjerojatno dobit i to je to. Oprosti ako se varam ali po tvom postu to tako izgleda.

Napiši konkretno zašto izvješće ne valja. Ako samo gledaš dobit kao što i pretpostavljam ne trebaš ništa pisati.

I dalje usporedjujuci s virom ovo je jako jeftina dionica…

Ko se s nama druzi zivot mu je duzi

Kolega, većinu ovog ste vi napisali smo ZNALI i u 9mj.
Jer je vecina stvari napravljena u prva 3 kvartala.
Vase znanje o racunovodstvu sam vidio na tisku.
Imate los nastup da cim nesto kupite drukate i reklamirate na sva zvona, kao da mi to nismo znali prijeprovrtite temu zadnjih godinu dana, dosta toga smo apsolvirali.
Poz

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Kolega flyer , nazalost broj koji stoji uz liniju dobit/gubitak je glavni indikator za vecinu “investitora” na zse i kako sam jos jucer napisao, koliko god bili zadovoljni sa izvjescem, ako se iskaze gubitak imat ce negativan utjecaj..ali neka..neka se sad “iskrcaju” ti koji su ovdje i ovako dosli na kratak period pa da krenemo dalje. Mi smo u ovoj dionici bili i kad je bila prko 1000 kn..i kad je bila 120..pa cemo i dalje.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Znači argumenta za izvješće o 4Q nema. Tako sam i mislio.

Izvješće nije loše, ali nije ni dobro kako se očekivalo i kretanje cijene će pokazati trenutnu vrijednost. Osobno, očekivao sam bolje.

Nije loše,za ZSE odlično zapravo,ali kao i uvijek treba gledati budućnost.Kad uđemo u EU šećerni(glavni) dio više neće rasti,sladorana je za 2013 ugovorila višu otkupnu cijenu šećera za 14%.Znači opet sve ovisi o cijeni šećera i o tome koliko će IPKK smanjivati troškove proizvodnje.
Sve u svemu koliko god P/E trenutno izgleda sjajno u narednom će razodblju kako stvari stoje samo rasti.

Sad vidim da sam krivo napisao;Sladorana je za 2013 ugovorila višu otkupnu cijenu šećerne repe za 14% dakle sirovine,a ne šećera,to je bitna razlika,da ne bude zabune:)

"Only dead fish swim with the stream"

Evo netko je upravo pokupio 300tinjak sa prodajne strane…naceo se ovaj veliki nalog od 750 po 250..nisu svi bas dozivjeli izvjesce tako lose..:)

Pozdrav

svi smo mi Crobex

I sad je neki luđak skino sve s aska…jer eto izvješće ne valja.
Svaka čast bigfoot na konstruktivnom postu (bez obzira na kritičnost), a ne ovo tipa izvješće je/nije loše, bez ikakvih argumenta osim eventualno spominjanja dobiti.

New Report

Close