Ispao NB upao skrbnički ….već viđeno kod adpl,ptkm,ddjh,vpik….
A ne kolega…ovdje je C-Premium..Mješoviti OIF izgurao g. Bakića…znači imamo još jačih igrača zainetersiranih za ovu dionicu…:)
Pozdrav
OTP je sitno prodavao kako je dotični i najavio, svoje je sakrio na skrnički ili skrbničke, premium OIF je upao u TOP 10. Vrlo vjerojatno podebljava poziciju,a to će se uskoro vidjeti. Da bi bili pametniji trebali bi imati uvid u širu sliku od TOP 10.
Ništa novoga, gotovo da nije vidljiv niti na jednoj svojoj dionici što je ok
Ništa novoga, gotovo da nije vidljiv niti na jednoj svojoj dionici što je ok
bilo bi OK kad ne bi istovremeno hvalio dionice koje kupuje, a sad kad je “nevidiljiv” može ih bez problema prodavati, tako da po meni to nije OK
Čovjek neka radi sa svojim dionicama što hoće, što je po meni normalno. Isto tako i Vi sa svojim dionicama možete raditi što god Vam je volja.I Vi možete pisati jedno na forumu, a raditi sasvim drugo. U čemu je problem?
kolega, a što ste vi tako rabijatni?
ja sam samo jedan mali mišić špekulantić-investitorčić kojem se IPKK učinio prejeftin, ako vi smatrate drugačije rado bih poslušao vašu argumentaciju dok nisam još duboko zagazio unutra[emo_smijeh]
ne miješam kruške i jabuke u M&A općenito je EV/EBITDA 8 nekakv orjentir, za bilo koju industriju. Ako imate podatke za šećerane slobodno ih dajte.
iako, kako sam već napomenuo, nisam ovdje zbog špekulacije o preuzimanju, nego jer mi je cijena smiješna, tj bar tako izgleda.
nabavljat će repu iz Mađarske, to vam je već najavljeno, informirajte se malo, nisu zadovoljni sa suradnjom sa Srbima.
i još jednom vas pozivam da date svoje brojkice, radujem se unaprijed, možda zajedno s vama proširim horizonte.
pozdrav
Određivanje kvote između dvije šećerane je arbitrarna odluka i može se promijeniti. Osobno sumnjam da će ovakva ostati kakva je sad.
ne znam, meni to izgleda kao case closed i to na 7 godina,a ovo od Vira žalbe upravi vodovoda[emo_smijeh]
http://www.vecernji.hr/biznis/viro-jakovina-nas-je-ostetio-380-milijuna-kuna-clanak-484567
Skoro 6% dolje u jednom danu i to na prilično velikom prometu, ima li tko kakvu informaciju ili razlog za ovaj pad?
Hvala, pozdrav.
Skoro 6% dolje u jednom danu i to na prilično velikom prometu, ima li tko kakvu informaciju ili razlog za ovaj pad?
Hvala, pozdrav.
savjet ne trazim, niti bih ga dao,
no, sto bi greenblatt rekao:
who cares? [emo_smijesak]