fundamentalno (prema objavljenim podacima) ovo je avion za više manje sve dionice na ZSE iako je to naravno vrlo teško uporedivo van sektora…
Ili kako bi rekao moj broker, šećer je – zlato[emo_palacg].
@Zvonac
Onda “Vam se avion ruši,propada”.
“Tko će ostati živ?”
Pozdrav
Danas će vjerojatno play of the day biti na Dalekovodu [emo_smijeh]
Upravo ovo dokazuje moju tvrdnju.
Ako ste ovo kupovali samo da odigrate “play of the day”, bolje da ste ostali u Diokiju, Dalekovodu i sličnim profitabilnim tvrtkama.
Upravo ovo dokazuje moju tvrdnju.
Ako ste ovo kupovali samo da odigrate "play of the day", bolje da ste ostali u Diokiju, Dalekovodu i sličnim profitabilnim tvrtkama.
[/quote]
Daj se smiri kolega. Ja ću za svoje novce kupovati ono što mi drago, a u ovoj dionici sam malo duže od tebe i znam o njoj i zbivanjima oko nje, opet malo više od tebe. I zato cool down. Opusti se jer se nemaš čeka bojati. Dobro ajde možda Bosanci kako ih neki zovu opet nešto zamute, ali ne vjerujem.
p.s. nisam pisao da će MENI DLKV biti play of the day [emo_namigusa]
Onda povlačim izrečeno.
To se tako i tako odnosilo na one koji su tu ušli da zarade svoj dnevni burek, a oni sami znaju tko su. [emo_smijeh]
A tome tko je tu duze unutra bi se dalo raspravljati…..ali uostalom to ni nije toliko bitno.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/sPMbECFp7pRscGbeeWcdhw==.pdf
Još jedna dobra vijest za Termes.
Ili da budemo precizniji, netko je znao što će biti dogovoreno ovdje http://www.mps.hr/default.aspx?id=9002
A i ako smijem primjetit, odnosi s javnošću nisu baš tako sposobni kao uprava…
Izgleda da ipak ima netko kome je dobro skidat 200-tice i po 145……
Znači, idemo malo opet gore…..
Prva stanica 160 ? [emo_smijeh]
U svakom slučaju je IPKK za sve ljubitelje šećera bolji izbor nego VIRO.
Ne samo što je fundamentalno mnogo jeftiniji nego sad ima pravo i na veće kvote.
Osim toga IPKK ima i druge izvore prihoda osim proizvodnje šečera,za očekivati je da će i oni rasti.
Ova preraspodjela kvota znači da TŠ Osijek dobija cca 15% povećanje šećerne kvote.
Ako znamo da su prihodi TŠO cca 80% prihoda Termes grupe, znači da bi se ukupni prihodi grupe trebali povećati za preko 10% na temelju povećanja kvote, a shodno time i teoretska planirana dobit (ne govorim nominalna dobit, to ovisi o brojnim faktorima), jer je “šećerni dio” ionako lukrativniji od stočnog…