IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

do 26.11 nije bilo praktički nikakvog prometa,a sada prilično velika navala…znali se tko je "veliki" kupac-pokretač?

Sutra ćemo vidjet u top 10, ali da, nije teško za pretpostavit.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Zanimljivo je gledati kako se bez razmišljanja uskače u vlakić na predstečajnim firmama, kao DLKV, INGR i sl. a ovdje na P/E 1,1 ipak postoji određeni oprez[emo_zacudjen]. Još u 08. mjesecu cijena se vrtila oko 180,00, a sad je i 150,00 skupo[emo_zacudjen]

Zanimljivo je gledati kako se bez razmišljanja uskače u vlakić na predstečajnim firmama, kao DLKV, INGR i sl. a ovdje na P/E 1,1 ipak postoji određeni oprez[emo_zacudjen]. Još u 08. mjesecu cijena se vrtila oko 180,00, a sad je i 150,00 skupo[emo_zacudjen]

Sve će doć na svoje, vidim da se nešto smanjio promet na INGR-i, a prije koji mjesec je bilo uobičajeno da je milja dnevno. Samo nije se samo promet smanjio na istoj i sad se ljudi opet kockaju na novom građevincu…

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

E, da mi je netko rekao u ponedjeljak da će do kraja tjedna na investoru pisat zadnja cijena 160kn, ne bih mu vjerovao. [emo_namigusa]

Tko čeka, dočeka! [emo_namigusa]

Kolega s obzirom na opce trgovanje na zse trebali bi biti zadovoljni ali ova razina cijene je jos poprilicno daleko od neke da tako kazemo fer vrijednosti koju ova tvrtka zasluzuje. Tesko je spekulirat i prognozirat koliko je i koliko bi to bilo da su svi zadovoljni ali vjerujem da je sve ispod 400 kn..kupovina s popustom…nadam se da nitko ovo ne shvaca jeftinom drukom vec realnom procjenom.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Viro: P/S*P/B = 0.62
IPKK: P/S*P/B = 0.09

Viro: P/E= 4,07
IPKK: P/E= 1.11

Ponuda za preuzimanje firme u očajnom stanju je bila 235 kuna, a sad je 160. Ne nagovaram na ništa, to su činjenice.

Sutra s objavom novom top-10 očekujem kristalizaciju situacije.
Tek će se onda vidjeti pravi odnos snaga.

5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D 10.306 0,72

Nadam se da se ovaj kolega ispucao do kraja ili da je barem pri kraju

..a ja se nadam da je ovaj što se maloprije istresao trejder koji je uzeo svojih par posto i prešao u Ingru na objavu posla? [emo_zacudjen]

hehehehe… upravo pročitao onaj Ingrin PDF i ne vjerujem svojim očima.
Nakon svih piz****** u zadnjih godinu i pol, opet ista tajnovita priča [emo_smijeh]

I ja se nadam isto tome. Stare ljubavi na ZSE se ne zaboravljaju. [emo_smijeh]

hehehehe… upravo pročitao onaj Ingrin PDF i ne vjerujem svojim očima.
Nakon svih piz****** u zadnjih godinu i pol, opet ista tajnovita priča [emo_smijeh]

I ja se nadam isto tome. Stare ljubavi na ZSE se ne zaboravljaju. [emo_smijeh]

Jesu objavili i da je Arena 100% završena?[emo_smijeh]

New Report

Close