IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jos se testira kota 140.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Jos se testira kota 140.

Pozdrav

Lijepa se potpora naslagala na 140, uz malo volje mogli bi pred kraj i preko 150.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

lupa se po šiblju kako bi još koja “zmija” izašla na 140…a kad se zaključi da nema više onda vrlo vjerojatno malo jače na više razine

Ask se lijepo otopio. Jedan jači zamah i evo nas na 160[emo_palacg].

2200 dionica je na kupnji iznad 140 kn..i nema prodaje. Lako moguce da je erste zavrsio sa svojom misiom ili pak skupio dovoljno za sto li mu je vec prodaja bila potrebna. Vidjet cemo sutra tko je bio kupac.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Još velik broj špekulanata čami u DLKV i DIOK.
Kad sutra izadje novi top-10, bojim se da ce bit slučaj kasnog paljenja.

Prva kupnja na 150[emo_palacg].

Mislim da smo u prosincu barem na 250, samo za razliku od raznoraznih vlakića, ovdje imamo definitivnu fundamentalno podcijenjenost tj. ne kupuje se ko zadnji magarac, nego podcijenjena vrijednost. Moje dionice su kupljene prije nekoliko mjeseci na 175, ovo sada je dar

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Slaže se ograda na 175-180. Mogli bi je danas načet.

Mislim da smo u prosincu barem na 250, samo za razliku od raznoraznih vlakića, ovdje imamo definitivnu fundamentalno podcijenjenost tj. ne kupuje se ko zadnji magarac, nego podcijenjena vrijednost. Moje dionice su kupljene prije nekoliko mjeseci na 175, ovo sada je dar

Ovo je nešto ko KORF svojedobno na 32 kune, ili ADPL po 43 [emo_smijeh]

do 26.11 nije bilo praktički nikakvog prometa,a sada prilično velika navala…znali se tko je “veliki” kupac-pokretač?

Imaš pravo 3x pogadjat…[emo_smijeh]

New Report

Close