IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Upravo to. Kod nas se čak i čude zašto uopće stavljamo postove i ističemo činjenice koje su ‘općepoznate’. Pogledajte fundamente, današnji promet, promjenu na bidu, pa ova je dionica bomba!

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

10 406 je erste skrbnicki imao jos na svom racunu…jesmo li ga se rjesili ili ce mu se pridruzit i drugi sa 11 tak tisuca..vidjet cemo ali u svakom slucaju krasno je gledat ovakvu kupnju.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Upravo to. Kod nas se čak i čude zašto uopće stavljamo postove i ističemo činjenice koje su 'općepoznate'. Pogledajte fundamente, današnji promet, promjenu na bidu, pa ova je dionica bomba!

Nije moj nacin izrazaja…ali mislim kolega da fitilj polako izgara..:))

Pozdrav

svi smo mi Crobex

1. ŽITO D.O.O. 724.910 50,34
2. TERMES D.O.O. 502.666 34,91
3. TERMES GRUPA D.D. 62.701 4,35
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.11.006 0,76
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D 10.406 0,72
6. OTP BANKA D.D. (52508873833) 9.576 0,67
7. PBZ D.D. 8.445 0,59
8. HIPP MARIJA (98720352968) 6.450 0,45
9. ALMIS-Z D.O.O. ŠIROKI BRIJEG 6.000 0,42
10. NUIĆ IVICA (82835514672) 3.751 0,26
Ukupno: 1.345.911 93,47

26.11.12.

Zanimljivo će biti vidjeti današnjeg glavnog kupca od petka u top-10, mada svi mi već lako mozemo pretpostaviti o kome se radi…..ali mene zanima jedna druga stvar, a to je kako je ovaj prodavač (tko god da je), s prosjekom ulaza od cca 1300kn, nakon više od 5,5 godina čekanja bez pomaka, odlučio izlaziti sada na praktički ATL cijeni i zadnjih tjedana realizirati gubitak, koji s današnjim danom po mojoj računici iznosi više od 12 milja kn….[emo_vrtimise]

Zanimljivo će biti vidjeti današnjeg glavnog kupca od petka u top-10, mada svi mi već lako mozemo pretpostaviti o kome se radi…..ali mene zanima jedna druga stvar, a to je kako je ovaj prodavač (tko god da je), s prosjekom ulaza od cca 1300kn, nakon više od 5,5 godina čekanja bez pomaka, odlučio izlaziti sada na praktički ATL cijeni i zadnjih tjedana realizirati gubitak, koji s današnjim danom po mojoj računici iznosi više od 12 milja kn….[emo_vrtimise]

…a imao priliku izaći u potpunosti na 235 ne tako davno

Ovo ti ne stoji. Ja se osobno sjećam da je taj kupac kupovao prilične količine prije ponude, pa čak i nakon ponude. Prije ponude na 250+, poslije je još dosta kupovao na 200+

Ovo ti ne stoji. Ja se osobno sjećam da je taj kupac kupovao prilične količine prije ponude, pa čak i nakon ponude. Prije ponude na 250+, poslije je još dosta kupovao na 200+

Pogledaj moj post na 194 strani. Sve ti tamo lijepo piše. Onda sam provjeri na ovom topicu top-10 postan nakon trgovinskog dana 05-06-2007 i vidjet ćeš da je to to.
Ti si pobrkao, jer vjerojatno misliš na 3.Erste skrbnički, koji je prije par mjeseci postao OTP banka skrbnički. E oni su kupovali po tim cijenama koje navodis.

A onda OK. Nisam pratio baš toliko detaljno. Očito si to ažurnije pratio. Stvarno je interesantno da su odabrali baš ovaj trenutak za izlazak.

Jučer su rokali kao da nema sutra, danas očekujem puno manji promet, par desetaka tisuća, i lagani rast cijene.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

ovdje je sve spremno za uzlet ,mada je ovo smješna cijena ove dionice.

Bilo je nedavno i po 116. I sve skupa 50-tak komada na bidu.
Onda vam nije bilo smiješno ?

Na trzistu vlada takva besparica i stvarno je zalosno da je nuzan ulazak jednog večeg igrača da stvari konačno krenu na pravo i zasluzeno mjesto.
Inače bi još tjednima, mjesecima, mozda i godinama bili na P/E 1 ili nize.

New Report

Close