A koji su ti to brokeri poslali analizu. Da nije možda Erste [emo_smijeh]
Fuj cinizam. Za podsjetnik – p/s 0,25, p/e 1,12, p/b 0,38; 1Q-3Q rast prihoda 31,24%, EBIT 306,29%… Ko nađe bolju dionicu dobije poklon paket šećerane Viro[emo_palacg].
Za podsjetnik – p/s 0,25, p/e 1,12, p/b 0,38; 1Q-3Q rast prihoda 31,24%, EBIT 306,29%… Ko nađe bolju dionicu dobije poklon paket šećerane Viro
da i ja sam to dobio od ceba brokera. zanimljiv izvjestaj…
[emo_palacg]
Baš ste smiješni s tim “preporukama”. Kao da već mjesecima nije jasno da je ovo fundamentalno najbolja firma na trzistu, pa svejedno jedva da netko kupuje od ovog jadnika koji se konstantno istovaruje.
Hoće se i danas pojavit ona grdosija od 1000 komada na kupnji, pa da možemo lagano prema gore…
Moguće, ali jučer je bio jako kratko i nije ništa napravio, a koliko do sad vidim one ne prosipa po bidu nego stoji na asku i ekipa ga kljuca. Čak se podigao danas za 1 kn[emo_smijesak]
Je li može reći netko kolko cca već traje to iskrcavanje skrbničkih?
Netko bahat krenuo u ofenzivu odmah ujutro, nakucali tjedni promet, promjenjena struktura bida i kaj sad – stojimo opet na istom.
Sve si mislim, kako će se ovdje, jednog dana, u ne tako dalekoj budućnosti, prvo pojaviti crveni stop na oznaci tickera, onda ide obavijest o delistiranju, uz to isplata dividende ili velikodušna PZP….i thats all folks.
A za one najstrpljivije moglo bi bit svakakvih delicija. [emo_smijesak]