IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“Sukladno članku 517. Zakona o trgovačkim društvima, Uprave društva TVORNICA ŠEĆERA OSIJEK d.o.o., Osijek, Frankopanska 99, OIB: 67995376750 (društvo Preuzimatelj) i IPK TVORNICA STOČNE HRANE OSJEČANKA d.d., Osijek, Tvornička 5, OIB: 12698701500 (Pripojeno društvo)

OBJAVLJUJU

da su 10. 10. 2012. u zbirku isprava odjela sudskog registra Trgovačkog suda u Osijeku predali Ugovor o pripajanju trgovačkog društva IPK TVORNICA STOČNE HRANE OSJEČANKA d.d., Osijek, Tvornička 5 (Pripojeno društvo), društvu TVORNICA ŠEĆERA OSIJEK d.o.o., Osijek, Frankopanska 99 (društvo Preuzimatelj), sklopljen 9. 10. 2012. godine.

U poslovnim prostorijama Društva u Osijeku, Frankopanska 99, dopušten je uvid u svu dokumentaciju navedenu u članku 517. st. 2. Zakona o trgovačkim društvima (ugovor o pripajanju, izvješća uprava društava, izvješće revizora i izvješće nadzornih odbora društava). Dioničari imaju pravo razgledati dokumentaciju radnim danom od 9 do 14 sati te besplatno dobiti preslike navedenih isprava.

Vjerovnicima društava koji sudjeluju u pripajanju će se sukladno članku 523. Zakona o trgovačkim društvima dati osiguranje, ako se u tu svrhu jave u roku od 6 mjeseci od objavljivanja upisa pripajanja u sudski registar u koji je upisano društvo čiji su vjerovnici. Vjerovnici društva Preuzimatelja imaju to pravo samo ako mogu dokazati da je pripajanjem društava ugroženo ispunjenje njihovih tražbina.

TVORNICA ŠEĆERA OSIJEK d.o.o.

IPK TVORNICA STOČNE HRANE OSJEČANKA d.d., Osijek

http://narodne-novine.nn.hr/oglasi/default.aspx

To je jos jedno dionicko druztvo pod kapom Termesa tj pod vriednosnicom IPKK…za sad nama malim dionicarima to ne znaci bas previse.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Na razini tromjesecja iz minusa od 19 mil u plus od 23 mil….na godisnjoj razini dobit od 86 mil kuna…

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/IPKK-fin2012-3Q-NotREV-K-HR.pdf

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Osnovni fundamentalni pokazatelji
P/S 0,25 3/12
P/E 1,09 3/12
P/B 0,37 3/12
BVPS 382,57 3/12
EPS 128,54 3/12

Definitivno treba zatvorit ovu burzu, odnosno prodat ono što vrijedi, jer ovdje trgovanje više nema nikakvog smisla.

Sad naravno slijedi još kakva dobrovoljna ponuda po 3-mjesečnom prosjeku, pa istiskivanje po “fer” cijeni……sve u rok sluzbe. [emo_mrgud]

Mislim da će se uskoro ipak pojaviti pravedno vrednovanje na ovoj dionici, sačekajmo još malo

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

A što se ima čekat?
Jasno je ko dan da se malo pomalo ruši cijena da bi se što jeftinije riješili malih prije nego keširaju to što imaju.
Svi glorificiraju VIRO, a ovo nitko ni ne pogleda.
G.xy nije zainteresiran, g. ZV je u KOES, na bidu nema skoro nikoga i to je cijela priča. [emo_mrgud]

08.06.2012 je Zito d.o.o kupilo 724 910 dionica IPKK i osim objave o sklopljenom poslu nikad nismo saznali po kojoj cijeni i kako je to bilo realizirano…Uprava se za male dionicare i ne brine bas previse…a u koliko dodje do “istiskivanja” nas ostalih…a tko nam je kriv..mogli smo im prodat za vrijeme javne ponude po 235…kad vec ne mozemo protiv trzista i ovakvog nevrednovanja poslovanja.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

A baš me zanima kako bi to oni mogli napraviti istiskivanje malih dioničara po nekoj smiješnoj cijeni? Pa samo u ovoj godini imaju EPS nešto preko 60 kuna i to za 9 mjeseci. Da ne spominjem da je EBITDA po dionici skoro veća od trenutne cijene na burzi. BV je 382 kn. Prošla su ta vremena. Samo je pitanje kad će gospodin XY pročitati izvješće [emo_smijeh]

Nakon dugo vremena dnevno trgovanje upucuje na moguce promjene u prvih 10 pa evo trenutno stanje nek bude za usporedbu drugi tjedan.
Inace zanimljivo kako opet nigdje u medijima nije popracen ovaj kvartalni rezultat i uspjeh u poslovanju…cak ni regionalni glas slavonije o teme nista ne pise…

1. ŽITO D.O.O. (03834418154) 724.910 50,34 Osnovni račun
2. TERMES D.O.O. (72682318163) 502.666 34,91 Osnovni račun
3. TERMES GRUPA D.D. (96570822897) (1/1) 62.701 4,35 Osnovni račun
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 14.039 0,97 Skrb. račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 11.106 0,77 Skrb. račun
6. OTP BANKA D.D. (52508873833) 9.576 0,67 Skrb. račun
7. PBZ D.D. (02535697732) 8.445 0,59 Skrb. račun
8. HIPP MARIJA (98720352968) 6.450 0,45 Osnovni račun
9. ALMIS-Z D.O.O. ŠIROKI BRIJEG (52494463633) 6.000 0,42 Osnovni račun
10. NUIĆ IVICA (82835514672) 3.751 0,26 Osnovni račun
Ukupno: 1.349.644 93,73

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Samo je pitanje kad će gospodin XY pročitati izvješće [emo_smijeh]
A ja sam mislio da je samo pitanje vremena kad će gospodin Xy dobiti račun za margin account.

Prema stanju u skdd, gospodin XY se prije par dana riješio svojeg udjela u VLHO i samim time keširao…..uostalom, izračunajte sami…..
Dal to ima kakve veze s ovim topicom?
S obzirom na današnji promet moglo bi itekako imati…..znat ćemo više na T+3…

Ma ja iskreno ne vjerujem previše da je to on na kupnji, mada čisto moguće.
Ovo je definitivno jedna od najpodcjenjenijih dionica na našem tržištu i vjerujem da će i ona vrlo skoro nagraditi svoje dioničare. Neki tu spominju potencijalni squeez out od strane postojećih vlasnika, no ukoliko i nekako skupe 95% što mi se u ovom trenutku čini jako teško, morati će platiti fer cijenu. Ne mislite valjda da će im neki vještak napraviti procjenu da nešto što zaradi 100 kuna u godinu dana, vrijedi 100 kuna :-). Evo ja bih im prodao po BVu. IMHO

Ma ja iskreno ne vjerujem previše da je to on na kupnji, mada čisto moguće.
Ovo je definitivno jedna od najpodcjenjenijih dionica na našem tržištu i vjerujem da će i ona vrlo skoro nagraditi svoje dioničare. Neki tu spominju potencijalni squeez out od strane postojećih vlasnika, no ukoliko i nekako skupe 95% što mi se u ovom trenutku čini jako teško, morati će platiti fer cijenu. Ne mislite valjda da će im neki vještak napraviti procjenu da nešto što zaradi 100 kuna u godinu dana, vrijedi 100 kuna :-). Evo ja bih im prodao po BVu. IMHO

3307 je prodano u jednom danu i to sve između 135 i 150, miriši mi na dogovorene transakcije, jer svojedobno kad sam ulazio zbog pedeetak dionica sam cijenu dizao skoro 10%, dionica na asku gotovo uopće nije bilo, a bid nitko nije zarezivao. Ovo je definitivno veliki iznos za ovu dionicu, ostaje nam da vidimo tko se to uspio ukrcati po ovoj jeftinoći, a možda i tko mu je to omogučio

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close