@leb
Pa ovdje skoro više i da nema malih dioničara. Ove mrvice koje su im još vani mogu podjeliti s nama
[wink].
90 % drze oni sami
2,5% drzi Erste, a ostalo je sića
@leb
Pa ovdje skoro više i da nema malih dioničara. Ove mrvice koje su im još vani mogu podjeliti s nama
[wink].
90 % drze oni sami
2,5% drzi Erste, a ostalo je sića
Dođavola, stvarno nisam dugo pratio.
Moguće je da će podijelit, a moguće i da će sve stavljat u zadržanu dobit pa kad dioničarima dopizdi, pokrenut istiskivanje. To je moje mišljenje, ne mora biti točno. No sumnjam da su većinski dioničari filantropi. Uostalom, stavi se u njihove cipele pa reci bi li dijelio nešto što ne moraš.
Ovo je sad tzv. zimzelen dionica, nešto kao Hrvatski duhani. Kao firma, vjerujem da će IPKK nastaviti poslovati odlično.
Skok od 20% na 40 000 kuna prometa, čini se da na IPKK nema baš neke ponude na prodaji, pitam se ako je firma kad je bila u dubiozi bila kupljena po 235 kuna po dionici gdje li će sada…
Skok od 20% na 40 000 kuna prometa, čini se da na IPKK nema baš neke ponude na prodaji, pitam se ako je firma kad je bila u dubiozi bila kupljena po 235 kuna po dionici gdje li će sada…
A čuj kako je pala tako se sad i vraća na tih famoznih 200 kuna gdje joj je mjesto i da dalje gubitke proizvodi. Sve ostalo je nadogradnja [wink]
Spominjala su se nekad dugovanja uljare prema IPKK u iznosu od nekih 68 mil kuna….neznam dali je taj dug na neki nacin vec vracen ili nije ali ako nije ovo bi mogao biti jedan od nacina da se do tih sredstava dodje…a lako moguce da ovaj domaci kupac bude i sam Termes…
Pozdrav
Tako je i kupljen Kandit, uopće ne sumnjam u sličan scenarij
[/quote]
Neslužbeno, riječ je o američkoj tvrtki zainteresiranoj i za Podravku, slovačkom ulagaču te tvrtki kćeri osječkog Žita
Vaš link
Neobvezujuću ponudu za čepinsku uljaru poslale su, kako smo neslužbeno doznali, jedna američka tvrtka koja je navodno zainteresirana i za Podravku, slovački ulagač te tvrtka kći osječkog Žita. Iz AUDIO-a su nam jučer kazali da imena tvrtki ne mogu objaviti do ponedjeljka.
Kolega, "Kandit" o kojem se govori u članku nema više veze s dionicom IPKK-R-A (Termes grupa), jer je prošle godine taj dio prodan Koestlinu, tj. njegovom većinskom vlasniku Mepasu (pa odtuda i promjena naziva grupe jer više nema veze s realnošću, tj. sam "Kandit" ionako ima drugog vlasnika)…