Moj broker meni ne bi dao da kupim jednu dionicu. Kaže da je to manipulacija!
[angry]
A zašto se ljutiš? Pa to je manipulacija. Ja bi zabranio da se kupuje vrijednost manja od 1000 kuna po nalogu.
Srbi prepoznaju vrijednosti! A mi bi trebali u EU prije njih i to treba iskoristiti iako Francuzi štite Srpski interes!
BEOGRAD – Sa zvaničnicima Evropske unije postignut je dogovor da se razmotri povećanje kvote EU za uvoz šećera iz Srbije i nekih drugih poljoprivrednih proizvoda.
Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe, smatra da bi povećanje kvota za izvoz šećera bilo idealno.
"Povećanje kvota je idealno za povećanje izvoza. Nema proizvoda koji ima veći uticaj na poljoprivredu nego što je to šećer. Izvoz šecera je oko 4.000 evra po hektaru, a ukupan izvoz Srbije u poljoprivrednim proizvodima je oko 450 evra po hektaru, tako da kada izvozite šećer vi imate devet puta veći izvoz po hektaru nego što ga Srbija trenutno ima", kazao je on.
Po njegovim rečima svako povećanje izvoznih kvota dovesti će do toga da se gaji više šećerne repe, i dodao da ne postoji mogućnost da domaće tržište bude ugroženo, a kada je u pitanju cena, ona mora biti u skladu za tržištem.
Uzrok visokim cenama šećera on obrazlaže povećanjem cena inputa, ali veruje da će cena šećera uskoro početi da pada.
Šta se nije svidilo pacijentu na mom zadnjem postu pa da dijeli kuke?
Danas raspašoj na 20 dionica. Koji pacijent ili manipulator prodaje? Da nije možda po nalogu novog revizora , pa da Pipa ima opravdanje na jeftini dokup!
Ljudi ne budite ovce! [angry]
Lijepo lijepo… nisam ni sanjao da budem kupovao po 130,xx kunića…
pa šta je toj prodaji, pa raspalite drugovi, ionako niste kopali za njih…
Lijepo lijepo… nisam ni sanjao da budem kupovao po 130,xx kunića…
pa šta je toj prodaji, pa raspalite drugovi, ionako niste kopali za njih…
Ova ti je dobra!
[thumbsup]
Ja poželim jeftino kupovati i netko odmah digne cijenu 12%. Pa zašto drugovi?
Kakav GAP na 130kn..
Moj broker meni ne bi dao da kupim jednu dionicu. Kaže da je to manipulacija!
[angry]
Postoji trik i za to kolega..bitno je da Vaš nalog bude preko 1000kn…al slučajno kupite samo 1 kom.
Nego kakva je ovo promaja na kupnji???
Ja nisam ni postavio naloge da se prodavači ne prepadnu. Imam IPKK ,al ga ne dam po 130kn.
Nego kakva je ovo promaja na kupnji???
Ja nisam ni postavio naloge da se prodavači ne prepadnu. Imam IPKK ,al ga ne dam po 130kn.
Teška zbunjoza. Nije još izašao ni FI za 2010 a kamoli za prvi kvartal 2011!
HANFA na to normalno ne reagira ili tko bi već trebao reagirati.
Svi smo mi stoka sitnog zuba u službi:Pipe,Tode i takvih 200.
[angry]