IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje čovjek više ne zna šta je kandit,grupa, koncern,predgrupa ,društvo,holding,d.d.,premijer liga šta li već

nadam se da će pipunić pametno sa kanditom ,jer bi i on mogao završiti kao ježić bude li tunelarenja ko tamo.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Da održimo ovaj forum živim!

OSIJEK – Osječka šećerana Kandit Premijer d.o.o. u nedjelju, 20. ožujka, počinje preradu trščanog sirovog šećera ili tzv. žutu kampanju. Kako ističe Ilija Nedić, predsjednik Uprave Kandit grupe, za potrebe prve ovogodišnje žute kampanje tvrtka je uvezla 15 tisuća tona sirovog šećera. – Planirano je da će žuta kampanja trajati dvadesetak dana – kazao je Nedić.(Z.R.)
U kampanji će biti angažirani naši stalni radnici, a od sezonskih radnika zaposleno će biti njih samo četiri ili pet, kaže Nedić.

[thumbsup]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/7eATYvUjaefFvI4PcupzvQ==.pdf

..izvanredna skupstina…?…i ni rijeci o godisnjem izvijescu….ocito im to nije ni bitno….vazno je ocistit dugovanja…pretvorit u vlasnicke udjele i bit spreman za "udaju"..:)

Pozdrav

svi smo mi Crobex

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/7eATYvUjaefFvI4PcupzvQ==.pdf

..izvanredna skupstina…?…i ni rijeci o godisnjem izvijescu….ocito im to nije ni bitno….vazno je ocistit dugovanja…pretvorit u vlasnicke udjele i bit spreman za "udaju"..:)

Pozdrav

Evo školskog primjera kako steći kontrolu te utvrditi poziciju većinskog vlasnika nakon preuzimanja.
Dakle, dokapitalizacijom "smanjuju" BVPS, stječu uz pravo prvenstva preko 90% udjela a uz vl.dionice 95% udjela te time su moguće razne opcije(npr.istiskivanje preostalih malih dioničara uz fer naknadu koja će ovom dokapitalizacijom biti manja).

Koliko poznam "ovakve priče" za izglasati ovakvu dokapitalizaciju im treba 75% glasova na skupštini a to vjerojatno neće biti problem.

UH, "mali dioničari na ZSE su ugrožena vrsta" te vidim dosta primjera iskorištavanja zakona u korist većinskog.
Velim, najbolja zaštita malog dioničara je redovna isplata dividende(5% dividendnog prinosa i više) i gdje se vidi fer odnos prema malim dioničarima od strane većinskog i/ili dominantnog dioničara.

Štednja je mudrost trošenja.

Evo školskog primjera kako steći kontrolu te utvrditi poziciju većinskog vlasnika nakon preuzimanja.

Školski, kao po priručniku…bit će toga sve više, jadna majka malim dioničarima

ako ste vi na 100 kolega evo i ja ću riskirati koju kunu i eto me na 100,01 … jbg i ovdje dolazi do izražaja ona stara: "zašto pas liže jaja? zato jer može!" … biti će znimljivo pratiti razvoj događaja između vlasnika i ostalih pajdosa

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Povukao sam prodajne naloge na 100kn jer očito i ovdje će biti kamikaza.
S obzirom da sam kupovao po 175kn ovaj pad me i ne zabrinjava.
Možda dokupim na 100kn.

Prodaj meni po 120 sutra, pa dokupi na preksutra po sto. Dobro ćeš zaraditi, a ja se neću žaliti.

Povukao sam prodajne naloge na 100kn jer očito i ovdje će biti kamikaza.
S obzirom da sam kupovao po 175kn ovaj pad me i ne zabrinjava.
Možda dokupim na 100kn.

Prodaj meni po 120 sutra, pa dokupi na preksutra po sto. Dobro ćeš zaraditi, a ja se neću žaliti.
[/quote]

evo 100tka.
Likvidnost? Ako se poveča bit če raspašoja ++++++!

[thumbsup]

moglo bi biti ko na Ingri …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

moglo bi biti ko na Ingri …

Gore od ovoga ne može! Ova dionica se cijedi i mrcvari zadnje 3-4 god a ingra 6 -7 mjeseci.
Kandit je pretrpio i ukalkulirao u cijenu sve loše vijesti osim možda squize out malih dioničara a možda je i to ukalkulirano.
Lp

[angry]

Sa 100 kn pitaj Boga kako stvorenog zaduženja, možda čak dogovorenog i planiranog ?, dolazi se potezom pera do minimalno 300 kn.
Zašto biti lihvar, kamatar i imati mjesečne kamate od 10%, kad možeš biti "investitor" i "dokapitalizator" i u godinu dana zaraditi 300%.
A opet, danas se čačkaju mnoge mečke, možda i ovdje nadležni nađu koju pomno skrivanu tajnu.
Kako mogu dokapitalizirati za 100 kn po novoj dionici, kad sad nitko ne želi prodati ispod 160 kn.
Odakle im računica o fer vrijenosti od 100 kn, koju još brane riječima: "Bit će 100 kn, jer na žalost, ne može niže!??".

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Iako se ovdje IPKK ne spominje izrijekom, ovo bi mogla biti jako dobra vijest:
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=7&ID_VIJESTI=138691

Ako je ovrha skinuta, to bi moglo značiti da je IPKK-u, tvornici stočne hrane, kome li već, HFP dao onu zemlju o kojoj je pričao Čobanković.

To i dokapilazicija znači da Kandit izlazi iz krize, no valja napomenuti kako je poslovanje jedno, a cijena dionice drugo.

New Report

Close