E, ovako je i u životu:
tko bi htio ne može,
a tko može neće
i ne da onome tko hoće…
Jedna od istinu rijetkih dionica koje nisu odradile proboj, stoga i ovdje očekujem skok do 235-240kn u par narednih dana. 2 naloga na 180kn su tu kako bi proboj bio na solidnom volumenu, u idućem tjednu i to ćemo vidjeti. Autor je tek počeo s kupovinom ove jako podcijenjene dionice.
Jedna od istinu rijetkih dionica koje nisu odradile proboj, stoga i ovdje očekujem skok do 235-240kn u par narednih dana. 2 naloga na 180kn su tu kako bi proboj bio na solidnom volumenu, u idućem tjednu i to ćemo vidjeti. Autor je tek počeo s kupovinom ove jako podcijenjene dionice.
Ni manje ni više već skoro 40% u par dana i to bez ijedne nove vijesti. Ma baš je to lijepo.
U Australiji (najveći svvjetski prosizvođač) uništeni kompletni nasadi šećerne trske i poprilično repe.
Znači li to daljnji rast cijena šećera ? I neku korist za IPKK ?
Stvarno je interesantno da je IPKK valjda jedina dionica koja se nije nikud makla. Većinski vlasnik je obećao koliko se sjećam da će se brinuti o cijeni dionice i sad to izgleda i rade [lol]. Ja čekam izlazak izvješća i ovisno o njemu odlučujem da li ću kupiti ono što sam prodao Žitu u javnoj ponudi ili neću.
Dobro jutro kolege dioničari…….
Evo i ja nekom sićom malo se omrsio..-……….
[thumbsup]
A s obzirom da se ovo trži na 0,29 booka meni je ovo i mviše nego dovoljno……
Svojevremeno se sijećam kad je ovo Birtić kupovao po 1400 kn…………
A sad je na 180 neće nitko,……….
Eh kakva su vremena došla……..
slazem se samo ne znam bas da su dani u pitanju ali kandit bi trebao cjenom na tisak.te dvije se prate u lipu.
A di je prodaja ………
Pa šta je ovo……
Jedna od istinu rijetkih dionica koje nisu odradile proboj, stoga i ovdje očekujem skok do 235-240kn u par narednih dana.
A lijepo sam Vam rekao kupujte po 175kn,a Vi ni čuti.