Prvo čekamo da se ponuda pojavi u javnosti, a onda čekamo bijelog viteza. S tim da ćemo vjerojatno dočekati samo ono prvo. Kad bi uopće Termes trebao dati javnu ponudu i proći hanfu, negdje do sredine kolovoza najkasnije?
leb, nema bijelog viteza.
ovdje ce trebati malo pricekati (do proljeca recimo).
ali isplatit ce se…
Prvo čekamo da se ponuda pojavi u javnosti, a onda čekamo bijelog viteza. S tim da ćemo vjerojatno dočekati samo ono prvo. Kad bi uopće Termes trebao dati javnu ponudu i proći hanfu, negdje do sredine kolovoza najkasnije?
Ako se ne varam rok je prošao prošli tjedan. Rok je 30 dana od dana nastanka obveze, a ona je nastala 23.06. Vjerojatno je predano u Hanfu samo se čeka da ona odobri ponudu. Ipak su godišnji 🙂
Ako se ne varam rok je prošao prošli tjedan. Rok je 30 dana od dana nastanka obveze, a ona je nastala 23.06. Vjerojatno je predano u Hanfu samo se čeka da ona odobri ponudu. Ipak su godišnji 🙂
Dosad si bio dobar, nadam se da si sad 100% u pravu.
Jedva čekam da vidim što me čeka… kolikom plus(ić)u bih se mogao nadati…
235,51 kn javna ponuda
http://www.hanfa.hr/uploads/41-10-01.pdf
ZGB d.d. daje bankovnu garanciju na potrebnih 82,34 mkuna da bi se preuzimanje ostvarilo…garancija njima vjerojatno sam IPKK i privatizacija po staroj sabloni se nastavlja..
235,51…hm..za moje ce ipak morat ponudit malo vise…pa makar ih ja ostavio u nasljedstvo
Pozdrav
bili bi budale da su dali više.
bili bi budale da su dali više.
Ovisi o tome što misle raditi sa Kanditom…
Ponudio koliko je morao.
Imaju dovoljno da rade štogod hoće.
A vjerojatno još vide još dobrih ulagačkih prilika u ova krizna vremena, i žele ući u vlasništva što većeg broja posrnulih poduzeća s dobrom perspektivom.
Krizu koristi tko može, i državu koja je sve to omogućila….
nadao sam se da će ipak biti više. prodat mi se ne da, ali niti spavati još 12 mjeseci unutra. a keš će mi trebat uskoro
[undecid]
sramota od ponude… tko im želi pokloniti dionice nek im poklanja…
ja im ne mislim svoje poklanjat već čekam nekog normalnog kupca koji će sve dionice platitie po fer cijenei a ne po ovoj besramno niskoj cijeni
pozdrav…
malo sam se uadljio od tk ovih dana 🙂
ali vidim sad ovu ponudu za preuzimanje…molim nekoga da proba pojasniti što će se dogodit s dionicama ak ih nedam po ponuđenoj cijeni?
postoji mogućnost da rasformiraju firmu i da dionice vrijede 1 ili ni jednu kunu?
ili ćemo u slučaju preuzimanja dobit odredeni broj dionica u drugoj firmi koja će samo preuzimanje napravit(kao sto je bio slucaj sa elkom odnosno eigom)?