Mrtvilo je na ovoj temi kao i na burzi ipak ja sam optimista dolazi sezona šljiva, kreče se s pečenjem rakije i pekmeza tribat će šečera, a i kirbaji su krenuli pa će valjat dici kupiti čokolade i bombona… Kada nas već nije pomogao strateški partner iz Austrije možda na pomognu kirbaji i kazanđije.
Dobro je biti optimista, pekmeza i rakije će biti, ali i strateškog partnera.
Mislim da se bliži DAN D
Nadam se da će ove promjene donijeti dobar vjetar u jedra našem Kanditu. Sudeći prema Pipunićevom životopisu, gledam s optimizmom na ovakav rasplet. Evo članka iz Glasa Slavonije:
Vaš link
Zanima me odakle Zitu toliki novac za sve akvizicije. Prvo Djakovstina, pa onda sada i IPKK, a IPKK je donedavno bilo u igri za preuzimanje Sladorane Zupanja ako se ne varam, znaci da im ne ide bas nesto tako lose.
A i zetva se blizi a seljaci traze cijenu vecu nego prosle godine, tako da i to moraju platiti.
Ili če biti ko sa Đakovštinom……. [cool]
Neće, budi bez brige. Pavić ionako ima najveći interes u cijeloj priči. Nije on ko socijalisti Matić i Gašpar.
Ja bi rado kupovao IPKK, al ne iznad 166kn.
Ja bi rado kupovao IPKK, al ne iznad 166kn.
ja bi ga isto rado kupovao po 166 Kn, ali uz razvoj dogadjaja koji slijedi taj film nazalost necemo gledati