IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

spominje se nekakav stečaj, e kao što jedan štovani kolega reče: "ni ovaj stečaj neće proći bez mene" [thumbsup]

aposlutno se slažem, treba sačekati pokretanje stečaja jer će to donijeti žestok pad dionice (hint: vidi DKVS) pa onda treba uletati na 30-50 kn [thumbsup]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Na ova Vaša piskaranja o stečaju mogu napisati samo jedno. Vi ništa ne kužite. [bye]

I baš bih volio upoznati losera koji prodaje na temelju Pavićevih pamfleta i pritisaka.

Ma svaka čast napokon netko tko kuži Kikaševu politiku i fore…

...::: Cijena je ono što plaćate. Vrijednost je ono što dobivate :::...

dionica koja je odavno ostala bez potpore velikog kupca,jedna vjecita potcijenjena prica ,u svakom slucaju pusiona od dionice.

http://www.poslovni.hr/142942.aspx

Ide priča dalje. Ovaj put Pavić iznosi i razloge zašto je cijelu priču pokrenu. Uključuju se i sindikati i sad će država morati reagirati. [cool]

p.s. baš je lijepo bilo danas dokupljivati po 212 kn [wink]

http://www.poslovni.hr/142942.aspx

Ide priča dalje. Ovaj put Pavić iznosi i razloge zašto je cijelu priču pokrenu. Uključuju se i sindikati i sad će država morati reagirati. [cool]

p.s. baš je lijepo bilo danas dokupljivati po 212 kn [wink]

dokupljivat ćemo mi to opet pajdo, jedino što preostaje na ovoj dionice je dokup, dokup do Nigdarjeva

Frankly my dear, I don't give a damn!

dokupljivat ćemo mi to opet pajdo, jedino što preostaje na ovoj dionice je dokup, dokup do Nigdarjeva

Gle, sjećam se vremena tamo iz 2005 i 2006. Praktički sam jedini stalno dokupljivao i već sam mislio da nešto ne štima. Isplatilo se višestruko. S
ada je dionica jeftinija nego tada, a Kandit, barem po mojim analizma, vrijedi više nego je vrijedio prije 5 godina.

Gle, sjećam se vremena tamo iz 2005 i 2006. Praktički sam jedini stalno dokupljivao i već sam mislio da nešto ne štima. Isplatilo se višestruko. S
ada je dionica jeftinija nego tada, a Kandit, barem po mojim analizma, vrijedi više nego je vrijedio prije 5 godina.
[/quote]

Ma bravo, od samoga početka je se vidjela Pavićeva namjera da što više smanji cijenu dionice. Kao što sam u nekim postovima prije rekao da me nebi čudilo da je on ustavri sa nekim u kompi o eventualnom preuzimanju Kandita ili pak velikoj količini dokupu dionica sa "DUMPING- cijenama". Ovogodišnji planovi su previše ambiciozni da bi realna cijena dinonice i bila ovakva kakva jest. Kad uzmemo u obzir da će se proizvest 100.000 t šećera iz šećerne repe, što je do sada najveća proizvodnja u RH u jednoj kampanji, od čega je najveći dio namijenjen izvozu- definitivno znamo da je motiv ove malene cijene da je u igri neki veći ulagač. Upravo zato mu nemojmo dopustit da sam kupuje po ovoj stvarno atraktivnoj cijeni, već "Kupujmo Hrvatsko" i mi i vidjet će te što će se dogoditi do ljeta i nedopustimo osobama kao što je kolega SASS da širi loše vibre da bih pogodovao Pavićevem planu….!

—- JA KUPUJEM, KUPUJTE I VI!!!! [thumbsup]

...::: Cijena je ono što plaćate. Vrijednost je ono što dobivate :::...

Lijepo je kupovati Hrvatsko,ali TA zove novi pad, ovaj put do 190kn, ako to ne izdrži idemo niže do 155kn.

26.11.2010 - Dan D

Lijepo je kupovati Hrvatsko,ali TA zove novi pad, ovaj put do 190kn, ako to ne izdrži idemo niže do 155kn.

dali možete staviti graf da i mi vidimo kako to izgleda [rolleyes]

Prijatelju i ja bih ga volio kupovati ispod 200kn. Na kile! Prošle godine nisam imao hrabrosti za dokup ispod 200 pa sam ga lovio na 200 i više. Ovaj put sam spemio municiju pa kud puklo da puklo! Ako se trend okreni na gore opet mi neče biti krivo! U svakom slučaju sve mi odgovara osim letargije (nelikvidnosti). Molim Osječane koji znaju nešto više o sadašnjoj situaciji o Kanditu da se iskreno raspišu na ovom forumu!

Morat ću se složit s kolegom splitom po pitanju TA.
190 zvuči kao realan target ukoliko kupnja popusti i cijena padne ispod 210.

Kota 250 kuna se dugo i iscrpno branila no očito su prevladale snage prodavača.

Sada je na snazi sekundarna potpora na 210 kuna. Upitno je hoće li se održat il ne, al ovaj prvi dan nije bio upečatljiv. Pokušala se podići cijena no svijeće sugeriraju da se unatoč iznadprosječnom prometu nije dogodilo ono što su kupci željeli. Ova mala današnja bijela svijeća dosta zaostaje za prethodnom velikom crvenom.

No još nema definitivne potvrde da potpora neće izdržati, iako graf jako "sugerira" da neće. Po meni je vjerojatnija trenutna konsolidacija oko ovih razina te potom dosizanje novog dna na oko 190 kuna, al pustimo tržište da kaže svoju zadnju riječ.

never surrender

New Report

Close