Blokada žiro-računa na dan 31.12.2009. godine iznosi 78,9 milijuna kuna a odnosi se na obveze prema IPK TSH d.d. u iznosu od 49,9 milijuna i na obveze prema poreznoj upravi u iznosu od 29 milijuna kuna
Poznata informacija od prije i mislim da nije ukalkulirana u trenutnu cijenu.
Problem ove potencijalno zlatne dionice je nedostatak likvidnosti , a upravo to je može kad tad munjevito lansirati visoko…. Sječate li se ožujka 2007 ?
tone
Tisak prije cc 1mj je bio kao i IPKK oko 330.
Tisak pao na cc 270 a Ipkk na cc 245.
Zašto?
Tisak je nesto malo likvidniji i manje pao.
Ove dvije dionice nemaju veze jedna sa drugom ali po mom mišljenju su jedna i druga debelo podcijenjene i imaju veliku budučnost.
Dionice van fokusa!
Do kada? Dok netko ne odluči suprotno.
Ljudi bježe iz građevinara u brodare a nadam se da je IPKK sljedeći na redu za ukrcaj!
Objavljeno više puta na forumu!
Travanj 2009.
Za plaće i do milijun eura
– Gradnjom novog pogona u cijeloj tvrtki uspostavit će se nova organizacija, odnosno novi marketinški koncept s novim mladim i poletnim managerskim timom koji je stekao iskustvo radeći u poznatim multinacionalnim kompanijama – kaže Pavić.
Inače, Kandit grupa, koju čine IPK Kandit i Kandit Premijer, i koja zapošljava više od 1.100 radnika (486 u Kanditu i 630 u Kandit Premijeru) jedna je od svijetlih primjera gdje su sačuvani proizvodnja i brojna radna mjesta, a tvrtka je u većinskom vlasništvu radnika te više od 70 posto proizvodnje izvozi.
A da se ondje dobro nose i s financijskom krizom dokazuje, između ostalog, i to što su u obje tvrtke redovite plaće za koje mjesečno treba osigurati i do milijun eura, a sve to od prodaje proizvoda, jer banke više ne odobravaju kredite.
Kako bi obje tvrtke opstale na tržištu, a posebice nakon ulaska Hrvatske u EU, moralo se, kaže Pavić, ulagati značajna sredstva u obnovu pogona.
Visoka ulaganja
– U obje je tvrtke u protekle tri godine u unapređivnje tehnologije uloženo više od 180 milijuna kuna da bi mogle uspješno poslovati na zahtjevnom tržištu Eurpske unije.
Kandit Premijer, primjerice, ima više radnika nego naša konkurencija, ali to je stvar naše politike koju ćemo provoditi sve dok to tržište prihvaća. Do ulaska u EU mi ćemo troškove morati svesti na razinu koju ima naša konkurencija, kaže Pavić te ističe kako otpuštanja stalnih radnika u obje tvrtke neće biti nego da će se broj radnika smanjivati prirodnim p
zašto je obrisan post Billa? čovjek ima pravo, i šteta da se nije prije javio jer evo netko konačno uvidio koliko je ovo jeftino pa dokupio po asku [smiley]
žorž,slažem se s tobom…
Tisak i IPK definitivno podcijenjeni,ali.šta sad.. sve je podcijenjeno u ovo vrijeme.. tu se ništa nemože
Majstori se brinu putem vlastitog weba informirati svoje potrošače. Stvarno ne mogu vjerovati više da netko može biti toliko neozbiljan u današnje vrijeme. Nadam se samo da će ove godine više ljudi doći na Skupštinu. Znam da neće biti nekakvog efekta ali će biti neugodnih pitanja za Upravu.
Ako im treba ideja za web, neka pogledaju od ostalih firmi pa im možda nešto i sine.Jako neozbiljno, umjesto da aktivno razvijaju odnos s potrošačima i ulagačima. Pitanja će za Upravu svakako biti.
Ako im treba ideja za web, neka pogledaju od ostalih firmi pa im možda nešto i sine.Jako neozbiljno, umjesto da aktivno razvijaju odnos s potrošačima i ulagačima. Pitanja će za Upravu svakako biti.
Ja imam pitanje za upravu,može koja čokolada?
Ja imam pitanje za upravu,može koja čokolada?
Zadnji put kad sam bio na Skupštini bilo je čokolade koliko hoćeš. Ali i cijena dionice je tada bila prilično viša pa nijesam imao primjedaba.