Pretpostavljam da su postojali planovi za Kandit koje je dotični iz svojih krugova mogao znati te se čovijek ukrcao… pitanje je sad dali kreatori tih planova odlaze u remetinec ili su se ipak krojili na drugom mjestu i nadam se po načelu zdravog gospodarenja i strateških saveza
Ako je sličajno umiješan u nekakve sumnjive kumske malverzacije zaslužuje zatvor a dionice mu se trebaju oduzeti i podijeliti zaposlenicima Kandita. Firma bu u tom slučaju trebala više vrijediti.
Hehheh, ti sigurno tamo radiš. Živio socijalizam, ajmo opet drugovima djeliti, jer ipak je to njihova firma.
Iskreno, u Kanditu ako je tko ukrao, ukrao je sam direktor.
[/quote]
Druže Gates , ne radim u Kanditu i vrlo daleko (geografski) sam od Osijeka. Moram iz prkosa pisati takve glupopsti jer sam kao i vecina iziritiran lopovlukom i rodjačkim vezama u RH.Inače znam keramičare koji su u rujnu prošle godine postavljali pločice u novoj tvornici i bili pošteno plačeni ( ne u šečeru i bombonima).Danas opet jadna likvidnost ali se kupnja osjetno pojačala!
Bit će bolje!
Koji su ovo likovi na slici?
Jeli to uprava? Vidim sa starane prkiran Tuareg , znači ima se!
Očito netko ima kompleks debljine pa mi šibnio jedinice.Nadam se da je to debela uprava koju treba dobro protresti i probuditi! Natjerati ih da đogiraju ujutro u 5 kao drug Bandić a onda da se revnije prionu posla bistre glave.
Inače drugovi iz uprave obratite se kolegi Metuzalemu da vam napravi web stranicu jer on je stručnjak za to. Možete mu platiti u dionicama ako ste u krizi sa cashom.
Evo malo i ja kupio IPKK nakon 100.g. Tek tako da se nađe.
Koji su ovo likovi na slici?
Jeli to uprava? Vidim sa starane prkiran Tuareg , znači ima se!
Čim sam vidio kolica odmah sam krenuo u kupovinu, do 237kn kupujem bjesomučno.
Čim sam vidio kolica odmah sam krenuo u kupovinu, do 237kn kupujem bjesomučno.
Neće ti niže od 245 kn.
Očito netko ima kompleks debljine pa mi šibnio jedinice.Nadam se da je to debela uprava koju treba dobro protresti i probuditi! Natjerati ih da đogiraju ujutro u 5 kao drug Bandić a onda da se revnije prionu posla bistre glave.
Inače drugovi iz uprave obratite se kolegi Metuzalemu da vam napravi web stranicu jer on je stručnjak za to. Možete mu platiti u dionicama ako ste u krizi sa cashom.
Ma što će jednom dioničkom društvu web stranica – još da im, nedajbože, napravi i kakav kutak za odnos s investitorima…
baš kad su trebali završiti stranicu prošle godine su kupili nove ljetnje gume za tuarega, a u jesen su im trebale i zimske i tako stranica nikako da dođe na red
Pinball evo ti 100tica za ovu zahebanciju!
Ljudi moji imam blagi osjećaj da ce ova dionica uskoro eksplodirat!
Zanam da investitori nebi trebali pratit osjecaj nego znanje potkrijepljeno informacijama.
Ipkk mi sadaržava cc 20% portfelja. A portfelj mi je vjerujte poprilicno debel. Casha više nemam za kupovinu a na namjeravam ipkk prodavat ni na 500 ni na 800 …
Možda ga prodam Darku ili nekome tko želi postati novi večinski vlasnik ali po masniju cijenu!