IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa zveknite, ja imam malo,a dobro bi mi došla koja kuna..

Ne bi se čudio da pokucaju na vrata i Darku nakon Nevia i ostale space ekipe i ekipe manager!!!

oće netko kupit, prodat, što li? [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

oće netko kupit, prodat, što li? [lol]

Jadranka je počela opako otvarati nove pogone. Jučer Dioki, danas ELKA. Možda nam uskoro stiže i u Osijek.

Ja pozvao na likvidnost a nitko ne hebe ni 5%!
Ljudi ocito zale sto nisu kupovali po 200 ili ispod 200k.Za koji mjesec ce se isto sa sjetom sjecati da su mogli kupovati po 300k ili malo niže. Ja sam IPKK placao i po 1200 ali sam ga također kupovao i po 180k.

kad će izvješće?

kad će izvješće?

Koncem ožujka a možda i početkom travnja. Kandit da daje među posljednjima.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/mediji/urednica-z1-smijenjena-zbog-dionica-ine-i-pavica%3f,66699.html

Uz Prloga se odmah nalazi i Darko Kolarek, s ponudom od pet i pol milijuna kuna, a kojeg se također povezuje s Damirom Polančecom. Kolarek je, naime, direktor tvrtke Bineko koja je također imala navodno sumnjive, kumske poslove s Podravkom i to u vrijeme dok je na čelu Uprave sjedio Polančec. Tada je dogovoreno kako će Bineko iznajmljivati Podravki skladišni prostor za 360.000 eura godišnje, a 2003. godine je dogovoren i posao zamjene 7.500 Podravkinih dionica, u to vrijeme vrijednih oko milijun i pol kuna, za što je Bineko dao odmaralište na Čiovu.

U to se vrijeme uz Bineko vezivao i gore spomenuti Prlog, no vlasničku vezu s tvrtkom demantirao je Kolarek, rekavši kako su vlasnici Bineka on i Zoran Bijač, dok je Nevio Prlog samo njegov prijatelj

Ako je sličajno umiješan u nekakve sumnjive kumske malverzacije zaslužuje zatvor a dionice mu se trebaju oduzeti i podijeliti zaposlenicima Kandita. Firma bu u tom slučaju trebala više vrijediti.

Ako je sličajno umiješan u nekakve sumnjive kumske malverzacije zaslužuje zatvor a dionice mu se trebaju oduzeti i podijeliti zaposlenicima Kandita. Firma bu u tom slučaju trebala više vrijediti.

Hehheh, ti sigurno tamo radiš. Živio socijalizam, ajmo opet drugovima djeliti, jer ipak je to njihova firma.
Iskreno, u Kanditu ako je tko ukrao, ukrao je sam direktor.

ovu dionicu vise nitko ne zeli

ovu dionicu vise nitko ne zeli

da, nevjerovatno da u ovakvom pumpanju IPKK bude potpuno zaobiđen. nevjerovatno obzirom na bilancu. ali ni prodati nitko ne želi, stalno sam na vrhu bidu, no ništa.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close