IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam tko je kupac ostalih ali znam da sam od ovih 106 ja kupio 54…I bas me ne opterecuje previse to kretanje cijene gore/dolje unutar 10-20 kn…kad se nadje nesto novaca dokupim…svaka cast ovima koji strpljivo cekaju na bidu i medjusobno se lipare…ako zelite da vrijednost poraste nekad morate nesto i kupit.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Bojim se da me niste razumili dobro.

Kandita imam podosta i ne mislim ga u dogledno vrijeme niti kupovati niti prodavati.
Moj osvrt je bio na kvalitetu pisanja na ovom topicu. Ja sam mišljenja da forum može izvrsno poslužiti za razmjenu mišljenja i informacija ako se postovi budu pisali argumentirano. Ako ne završit će kao i onaj drugi forum.

Ako neko misli da pisanjem bezvezarija i nepotpunih i nepismenih rečenica može uticati na kretanje cijene na tržištu taj je luđak ili ima dionica u vrijednosti par sto kuna.

Nadam se da ćete me sada shvatiti potpunije i napisati o kakvom vi to strateškom povezivanju sanjate.

Onaj drugi forum je ugašen zbog para i bio je nekad daleko kvalitetniji od bilo kojeg drugog foruma.

Iskreno mi se čini da ti baš i ne pratiš ostale teme jer bi uvidio da je ovo jedna od kvalitetniji tema. IMHO.Ti valjda očekuješ da će ti neko ovdje napisati da će firma Axxxxx kupiti 20% Kandita 20.01.2010. po 700 kn. Yeah right .

Bez obzira na bilo kakvo povezivanje evo vam pregled trenutne situacije na trzistu secera…jasno da to ne mora imati utjecaja na poslovanje ove firme ali ipak se nadam da ce menadzeri iste znati iskoristiti trenutak….

“The price is high and the world is crying out for sugar, we have sugar but we’re not allowed to supply,” said Gert Sikken, in charge of beet purchasing at Dutch producer Suiker Unie. “That is hard to swallow.” ..izvor :http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601012&sid=anJ_.bZbQclg

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Onaj drugi forum je ugašen zbog para i bio je nekad daleko kvalitetniji od bilo kojeg drugog foruma.

Iskreno mi se čini da ti baš i ne pratiš ostale teme jer bi uvidio da je ovo jedna od kvalitetniji tema. IMHO.Ti valjda očekuješ da će ti neko ovdje napisati da će firma Axxxxx kupiti 20% Kandita 20.01.2010. po 700 kn. Yeah right .

Nekad je bio i to od 2000-2004, a odonda katastrofa.
Naravno da je ugašen zbog para, ali ako ti misliš da dotok para nema veze s reklamiranjem na forumu, a reklamiranje s posjećenoću foruma, a posjećenost s kvalitetom, sve si rekao.
Dosadašnje pisanje na ovoj temi nije imalo puno kvalitete, možda tek kvantitete nervoznih špekulanata.
I ja sam već napisao što očekujem, da uz napisano stane i pokoji argument.

Naravno da je ugašen zbog para, ali ako ti misliš da dotok para nema veze s reklamiranjem na forumu, a reklamiranje s posjećenoću foruma, a posjećenost s kvalitetom, sve si rekao.
Dosadašnje pisanje na ovoj temi nije imalo puno kvalitete, možda tek kvantitete nervoznih špekulanata.

Hvala bogu da sad imamo tebe pa će biti sigurno i kvalitetnih postova.
[thumbsup]

p.s. na mojnovac je dotok para imao veze sa pisanjem na temi JDBA. Za tvoju informaciju.

[/quote]
Kolega stock zašto očekujete da će netko iznositi na forumu sve što zna ili čuje o IPKK-R-A javno na forumu, vjerojatno ste čuli za izreku: Budala govori sve što zna, a pametan zna što govori.

Da vas umirim ,prekinem nervozu i zaustavim prepucavanja obaviještavam vas da sam i danas kupio kanditove cololade.Od sladila kupujem samo natren tako da nemam pojma gdje kupiti kanditov secer.
Kolega Gates sta mislite kakvo se biti godisnje izvjesce a kakav ce biti FI za 1. kvartal?

[thumbsup]

Onakav kako Pavić odluči. Još malo [wink]

Hvala.
Bolje Pavić nego Đapić! [thumbsup]

Danas IPKK postao zanimljiv ? Zašto ? [huh]
Došao veliki investitor sa 100 000 kn ?

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Danas IPKK postao zanimljiv ? Zašto ? [huh]
Došao veliki investitor sa 100 000 kn ?

Nekada sam ja stavljao toliku lovu na IPKK i bio sitna riba , necu ni spominjati po kojoj sam cijeni kupovao.Kada se vratimo na tu cijenu bit cu poprilicno bogatiji.
Trebali bi se dogovorit nas 10tak i opalit po prodaji (svako zveknit po 100 000 ) i garantiram da bi cijenu navukli barem na 700k ako ne i više jer bi tim potezom probudili i one neodlučne da kupuju ako ne po 300 onda bi počeli kupovati na 600i više. Svjedok sam kada mi je prijatelj u sijecnju 2008 na belje stavio 300 000 i počeo kupovati, istog momenta probudila se kupnja , stvorio se milijunski promet a dionica odletjela u blokadu.

New Report

Close