IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba dečki malo biti aktivniji pa će i ovo gore, ja sam malo čak i trejdao (ne radi same zarade koliko radi živosti, kupovao sam i prodavao danima kada nitko nije obraćao pažnju na ovu dionicu) pisao postove i to očekujem i od vas.

glikos1,kakve su ti prognoze za IPKK u skoroj buducnosti ?

Treba dečki malo biti aktivniji pa će i ovo gore, ja sam malo čak i trejdao (ne radi same zarade koliko radi živosti, kupovao sam i prodavao danima kada nitko nije obraćao pažnju na ovu dionicu) pisao postove i to očekujem i od vas.

heheheh, dobar si. Ma nemojte biti nervozni, treba skupljati na ovim nivoima ko ima keša. Ovo više teško može bitnije ispod 300, a dok ne dođu odlične vijesti iz Kandita, rasti ćemo na krilima rasta VIROa, a njega će gurat MIFovi. Izračunajte samo kolika će biti ušteda po dionici samo od novog pročiščivaća otpadnih voda. Rekordnu cijenu šećera neću spominjati…

"Netko baca kamen na slavuje". Jutros nas je odmah netko ukolčio, uvijek ima tipova kojima je jedino loše dobro, negativno pozitivno i koji moraju sve minirati. Nisu naše rasprave na nekakvoj visoko stručnoj razini, ali nas informiraju, zabavljaju i konačno potiću interes za ovom dionicom (IPKK).

"Netko baca kamen na slavuje". Jutros nas je odmah netko ukolčio, uvijek ima tipova kojima je jedino loše dobro, negativno pozitivno i koji moraju sve minirati. Nisu naše rasprave na nekakvoj visoko stručnoj razini, ali nas informiraju, zabavljaju i konačno potiću interes za ovom dionicom (IPKK).

kolega ne treba to uzimati k srcu,ko zna kaj njih ždere i da fakat su te ocijene bez veze.Pozdrav svim imateljima ove a svih drugih dionica

Onda kolege…?…tko ce krenut…?..kupnja se dobro ucvrstila…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Mislim da je danas naš dan!

Nadam se da snaše još nisu ispekle pekmez i spremile kompote i da će šečera još tribat ove jeseni… a onda će dionica na krilima njihovih varjača uzletjeti… mljac, mljac, mljac

Polako kolega. Od danas imamo opet velikog kupca koji je očito prilično gladan. Ne znam koliko Vas je uopće uočilo kako se očisitilo sve po 320 i onda je u slijedećoj sekundi zatvoreno po Bidu kako bi cijena ostala nisko. Djelo profesionalca koji je gladan količine. Vidjet ćete što će se događati slijedećih dana 😉

malo pomalo i ova dionica je sve slađa, napokon se nešto događa…..
nadam se da ćemo novu godinu dočekati barem na 500

Bid je sve jači preko 1000 komada iznad 310, veseli me što ovu dionicu većinom kupuju long-hold igraći…

Bid je sve jači preko 1000 komada iznad 310, veseli me što ovu dionicu većinom kupuju long-hold igraći…

Me ne moraš se bojati. Doći će i špekulanti kad skuže ovu dionicu. Samo što će tada cijena biti dosta viša. Ista se stvar već jednom događala sa Kanditom. Špekulanti su se masovno uključili tek na 1.300 kn :-). Kupovao sam je među rijetkima tamo početkom 2006. između 300 i 400 kn.

New Report

Close