IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijena od 1350 nije bila napuhana ni slučajno.Jedino IPKK,TUHO i KODT i možda još neke nisu bile ni onda prenapuhane.Birtić je radio detaljne analize na ovim dionicama i imale su potencijal rasta čak i onda a kamoli sad kad je šećer poskupio 100% (od onda,a samo ove godine već 60% a poskupljuje i dalje) Koja to roba poskupljuje osim šećera,da čujem……….BBARRMMEEENNNN….javi se!!!! [pray]

Pa nije ti valjda Birtić i njegovo piskarenja nekakva garancija? Ja sam mislio da si ti ozbiljan forumaš, a ispada da je i tebe navukao sa svojom kolumnom. Sram ga bilo.
[/quote]

Povjek misli da je činjenica ako netko piše u Poslovnom dovoljna da ga se uvažava kao ozbiljnog analitaičara i znalca sa dionicama. Eto što ti je moć medija i kakvo je neznanje u većine naših investitiora. Nije čudo da je trgovanje u banani kada investitiroi kupuju i prodaju dionice na osnovu članaka polupismenih i neupućenih investitipra amatera koji su uz to još i naivni kao mlada sobarica.
Sjetite se samo nedabvnh naslovnica i članaka u Bussinesu o Ingri. Menđušićka nema pojma o ozbiljnom poslovnom novinarstvu i za nju i vlasnika novina prava je sreća što živimo u banana državi i da nam je prevosuđe nesposobno i korumpirano. Inače bi već davno bili u bankrogtu zbog izgubljenih sudskih procesa i odšteta koje bi morali platiti na osovnu svojih svakodnevnih brljotina i prenošenja pouzdanih infomacija koju su dobili od uvaženih analitičara – rekla kazala.

Za Birtića znam da je pisao u poslovnom i znam da je napisao knjigu i da priprema drugu.A vi gospodo???Ko ste VI??? Kad budete imali kolumnu u poslovnom i kad napišete knjigu i potpišete je punim imenom javite se.***obrisano***
Ali pratite trgovanje ovom dionicom i učite,IPKK zna što radi i kolko to košta i da je jako traženo što se za Vaše favorite građevinare i brodare nebi moglo reči……

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Za Birtića znam da je pisao u poslovnom i znam da je napisao knjigu i da priprema drugu.A vi gospodo???Ko ste VI??? Kad budete imali kolumnu u poslovnom i kad napišete knjigu i potpišete je punim imenom javite se.***obrisano***
Ali pratite trgovanje ovom dionicom i učite,IPKK zna što radi i kolko to košta i da je jako traženo što se za Vaše favorite građevinare i brodare nebi moglo reči……

Nemojte tako kolega. Nemate pojma tko sve ovdje piskara. Slažem se s Vama da Pavić jako dobro zna što radi i da ova dionica ima potencijala. Ali molim Vas zaboga nemojte kupovati dionice na temelju pisanja na forumu, a još gore na temelju pisanja raznih Birtića kojima su svi drugi krivi za vlastitu glupost i kupovanje dionice na nečiju preporuku.

Kad već pričamo o sektorima, što mislite o tekstilcima i Varteksu. Sad bi ih trebalo kupovati 😉

Cijena od 1350 nije bila napuhana ni slučajno.Jedino IPKK,TUHO i KODT i možda još neke nisu bile ni onda prenapuhane.Birtić je radio detaljne analize na ovim dionicama i imale su potencijal rasta čak i onda a kamoli sad kad je šećer poskupio 100% (od onda,a samo ove godine već 60% a poskupljuje i dalje) Koja to roba poskupljuje osim šećera,da čujem……….BBARRMMEEENNNN….javi se!!!! [pray]

Pa nije ti valjda Birtić i njegovo piskarenja nekakva garancija? Ja sam mislio da si ti ozbiljan forumaš, a ispada da je i tebe navukao sa svojom kolumnom. Sram ga bilo.
[/quote]

Povjek misli da je činjenica ako netko piše u Poslovnom dovoljna da ga se uvažava kao ozbiljnog analitaičara i znalca sa dionicama. Eto što ti je moć medija i kakvo je neznanje u većine naših investitiora. Nije čudo da je trgovanje u banani kada investitiroi kupuju i prodaju dionice na osnovu članaka polupismenih i neupućenih investitipra amatera koji su uz to još i naivni kao mlada sobarica.
Sjetite se samo nedabvnh naslovnica i članaka u Bussinesu o Ingri. Menđušićka nema pojma o ozbiljnom poslovnom novinarstvu i za nju i vlasnika novina prava je sreća što živimo u banana državi i da nam je prevosuđe nesposobno i korumpirano. Inače bi već davno bili u bankrogtu zbog izgubljenih sudskih procesa i odšteta koje bi morali platiti na osovnu svojih svakodnevnih brljotina i prenošenja pouzdanih infomacija koju su dobili od uvaženih analitičara – rekla kazala.

[/quote]

Kolega golubv, malo me brine Vaša opsesivnost likom i djelom g. Birtića. Znate da u ovoj zemlji knjige piše svatko pa i kojekakve gđice. Celzijus. To što je netko napisao knjigu i potpisao je ne znači da je sadržaj knjige jako pametan. Ovako pomalo polčinjem sumnjati u vašu seksualnu orijentaciju.
Što se tiče IPKK ja je ovih dana kupujem i kako sam prije naveo trenutno u ovim uvjetima krize i nelikvidnosti sigruno relano vrijedi između 600 – 700 kuna i ja je ispod te cijene neću prodavati.
To što je danas cijena oko 300 kn samo govori o njenoj podcijenjenosti. Kada se stvari stabiliziraju i kada tržište bude likvidnije IPKK će preskočiti i 1000 kuna, ali do tada tko živ tko mrtav.

ipkk je uz tisk, ulpl, janaf, ingr, dioki i ddjh trenutačno dionica sa možda najvećim potencijalom rasta … da ne bi bilo zabune neke od ovijeh više nemam (jbg. pohlepa i velik rast u kratkom vremenu)

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@Mister Bill

Ma ne kupujem ja na temelju navlačenja na forumu,samo sam napisao da je svojevremeno Birtić razmotrio ovu firmu i također zaključio da valja.Samo to.A o Varteksu neću reći ništa osim da ga nemam nit ću ga ikada više imati.Pratim situaciju s slovenskom Murom i učim.

@maxmini

na 300 je već treči put za redom…meni to nešto govori

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=IPKK-R-A

IPKK na žalost ima staromodnu upravu i direktora g. Pavića koji je vrlo sposoban i koji je vrlo mudro došao do većinskog vlasništva IPKK, Osječke šećerane i vrlo skoro IPKTUČ, ali na žalost čovjek nema viziju za razvoj moderne firme i poboljšanje njene konkurentnosti u uvjetima pojačane globalne konkurencije za razliku od npr. Zvečeva. Na sreću pošto IPKK ima veliku vrijednost i potencijal, mogući su razni scenariji koji su svi uglavnom pozitivni.

Prodaja šećerane i uljare, te fokusiranje na osonovni konditorski biznis mogao bi biti vrlo dobar potez. Uz to bi bilo vrlo pozitivno preuzimanje KAROLINE tj. bivše Slobode Osijek i njenih brandova ( Jadro, Moto, Bobi ). Modernizacija pogona i ulaganje u nove proizvodne linije donijeti će veliko smanjenje troškova u budućnosti, a samim tim i povećanje dobiti.

@Mister
Bill

Ma ne kupujem ja na temelju navlačenja na forumu,samo sam napisao da je svojevremeno Birtić razmotrio ovu firmu i također zaključio da valja.Samo to.A o Varteksu neću reći ništa osim da ga nemam nit ću ga ikada više imati.Pratim situaciju s slovenskom Murom i učim.

Pa nisam valjda od tebe danas kupovao? :-))))
Nema ti veze Varteks s Murom. On će iz ove krize izaći daleko jači ;-). Zeznuo si se sa prodajom vjeruj mi. IMHO.

IPKK na žalost ima staromodnu upravu i direktora g. Pavića koji je vrlo sposoban i koji je vrlo mudro došao do većinskog vlasništva IPKK, Osječke šećerane i vrlo skoro IPKTUČ, ali na žalost čovjek nema viziju za razvoj moderne firme i poboljšanje njene konkurentnosti u uvjetima pojačane globalne konkurencije za razliku od npr. Zvečeva. Na sreću pošto IPKK ima veliku vrijednost i potencijal, mogući su razni scenariji koji su svi uglavnom pozitivni.

Sve si super napisao, ali moraš znati da je gazda ZVCV lopina i ne zanimaju ga dioničari. Za razliku od Pavića. Ali slažemo se da bi recimo Zadro puno više napravio za dioničare i naravno za sebe 🙂

Jako lijepo izgleda ask osma ponuda je već 400 kn a četrnaesta 1000, lijepo je vidjeti blizinu tih visina, naravno da se nećemo tako brzo tamo popeti pogotov ne na 1000 ali ugodno je za oko.
(fali nam kao Blanki samo 2cm do WR)

Neki striček je odlučio da danas još nije vrijeme za skok cijene i ljepo počistio bid [undecid].Pa smo lošiji od prosjeka što nije baš neki uspjeh.Sljedeča stanica bi bila negdje oko 380kn…..a dalje laganini… [proud]

Neki striček je odlučio da danas još nije vrijeme za skok cijene i ljepo počistio bid [undecid].[proud]

Daj nemoj tog smileya. Neki striček je meni uvalio na Bidu, ali ja bi da mi još koji dan uvaljuju 🙂

Već četvrti put cijena se vrača na 300,kao da je dobila jo jo virus [lol] Ali kad dođe u fokus ozbilnih investitora mogla bi to biti ljepa priča.Obzirom na razne afere i besparice u kojoj se nalaze građevinari,na male vozarine s jedne strane i povečanje flote s druge kod brodara,beznadne situacije u tekstilaca….možda se uskoro odljeplujemo od ove bedaste 3stotke.

New Report

Close