sramežljivo, ali puže prema [thumbsup]
prati netko top10 ? Jeli Kolarek to kupuje?
prati netko top10 ? Jeli Kolarek to kupuje?
[/quote]
Sitno. U zadnja 3 mjeseca 214kom i PBZ skrb.racun +200kom. Netko drugi je u toku cini mi se. Treba opet pogledat nakon 10 mjesta tko dokupljuje.
IPKK ima relativno mali free flot po neslužbenoj informaciji oko 10.000 kom , što znači da bi u pozitivnom sentimentu moga lako uzletjeti na burzi.
Bit će slatko…
IPKK ima relativno mali free flot po neslužbenoj informaciji oko 10.000 kom , što znači da bi u pozitivnom sentimentu moga lako uzletjeti na burzi.
Bit će slatko…
A kakve su ti to neslužbene informacije. Da je to to istina nas par tu bi pokupovalo tih 10k komada i dionica bi otišla na 1.000 kn :-). Nemojte pisati gluposti. To neće ubrzati rast cijene ove dionice.
Mislio sam uletit, kad ono pogledah:
http://www.poslovni.hr/124497.aspx
, a ono 8% rasta [lol]
, a ono 8% rasta [lol]
[/quo
Pad dobiti i 8,80 % rasta govore da se na burzi kupujue budučnost a ne sadašnjost.
U recesiji je uspjeh poslovati i s nulom, zato je svaka doobit veliki uspjeh. Jedna od najlikvidnijh dionica je ATPL koja je od početka godine porasla za cca 80% sa 690 (31. 12 08) na sadašnjih 1150 a firma je iskazala polugodišnji gubitak.
Da, ali mozes gledati to i sa druge strane. Uvijek sve ima dva lica. Ja gledam rade cijenu secera ove godine i secerne repe te faktu da su dosta ulagali i da novi pogon pocinje sa radom u 9.mjesecu. I nadam se da ce uprava znati napraviti posao od svih tih povoljnih cinjenica. Makar se do sada bas i nisu iskazali. A i izracunaj si malo fundamente i pogledaj jednostavno vrijednost same tvrtke (makar oni danas na burzi ne znace puno,ali budu). No druk, ja sam jednostavno u Kanditu starosjedioc.
Pad dobiti je relativno 90%, ali apsolutno vrlo prihvatljiv s obzirom na okolnosti.
I stoga mi je drago što sam nedavno prodao ATPL na 1100 i sve prebacio u IPKK (dokupio) i Tisak (kupio).
I uvjeren sam da će razdoblje leta brodara zamijeniti razdoblje leta IPKK & Co.
Naravno, moje uvjerenje nije nikakav savjet i posve je osobno, i svakim danom sve glasnije šuška.
, a ono 8% rasta [lol]
[/quo
Pad dobiti i 8,80 % rasta govore da se na burzi kupujue budučnost a ne sadašnjost.
U recesiji je uspjeh poslovati i s nulom, zato je svaka doobit veliki uspjeh. Jedna od najlikvidnijh dionica je ATPL koja je od početka godine porasla za cca 80% sa 690 (31. 12 08) na sadašnjih 1150 a firma je iskazala polugodišnji gubitak.
I ja sam izletio iz ATPL-a, upravo zato što radi s minusom na 1100 i ne mogu vjerovati gdje se nalazi s obzirom na dodatne dionice i pad BDI-ja. Ok, ako je Viro toliko povukao red je da ga i IPK poprati, po mom skromnom mišljenju razlika će biti oko 100 kn, a samim time IPK treba povući još gore. Crobex također treba povući još gore, brodari nemaju snage, građevinci osim jednog mi ne djeluju preoptimistično, znači ostaje nešto treće. Ja sam uletio u nešto treće,a ipak nisam u IPK, ali vama puno sreće i mislim da nije loš potez s obzirom na sve ostati ili čak kupiti ovu dionicu u ovom trenutku.
Danas opet šutimo kad je IPKK u pitanj i na burzi i na forumu. Ajmo ga probuditi!
eto kad nece nitko ja cu
dobro jutro IPKK zeli ti pofuk
pofuk
eto kad nece nitko ja cu
dobro jutro IPKK zeli ti pofuk
pofuk
[/quote]
Ja sam za nagradu dobio keca, tebi ću dati stotku jer si se javio, a danas sam ostvario i 100% prometa IPKK do sada, ipak neka je taj ticker u trading-monitoru možda netko baci oko i na njega.