IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ova ce dionica izgleda ostati najveca boljka u mojoj povijesti trgovanja. Opet smo formirali prodaju ispod 200kn (a na 200kn bomba za trenutno trgovanje kanditom). Veci odustali od dodatne kupnje, Kandit nikad kupio vlastite dionice. Ima tko kakvo misljenje za izvjestaj?

možda je kolarkec stavio branu (jer zna da kupnje nema) pa čeka da se nasloži prodaja ispod 200, što jeftinije.
[/quote]

Moguce,da. Ja sam rekao jedino tu dionicu necu prodavat par godina bez obzira na minus koji trenutno imam na njoj.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Ova ce dionica izgleda ostati najveca boljka u mojoj povijesti trgovanja. Opet smo formirali prodaju ispod 200kn (a na 200kn bomba za trenutno trgovanje kanditom). Veci odustali od dodatne kupnje, Kandit nikad kupio vlastite dionice. Ima tko kakvo misljenje za izvjestaj?

možda je kolarkec stavio branu (jer zna da kupnje nema) pa čeka da se nasloži prodaja ispod 200, što jeftinije.
[/quote]

Mjesecima već zna da je jedini kupac pa je svejedno uvijek agresivno kupovao. Sad je stao. Ili je pri kraju s novcem ili su se izjalovili neki planovi za koje mi drugi nismo znali (preuzimanje i slično tome). Pravo nam budi. Svi smo mjesecima imali šanse da mu prodamo po još zadovoljavajućim cjenama, ali nam je uvijek bilo malo. Nadam se da ćemo ponovo imati priliku, ali se bojim da ne u sljedećih 2 godine. (odmah potpisujem 250 kuna i bacam se u mirne vode)

jedno jednostavno pitanje….
kupiti IPKK ili još čekati neki pad cijene????
da li se isplati???

Ko kaže da kandit loše posluje?
U zadnjih dvije godine je više uložio u svoje pogone i gradnju nove tvornice nego što sada vrijede dionice cijele firme.
Kada uđemo u EU kanditu ne prijeti nikakva banana.Ukoliko se bude htio riješiti posla sa šećerom dobit će od EUa brdo love . A ostaje mu posao sa slatkišima. Firma previše vrijedi u odnosu na trenutnu cijenu dionice. Marsu ako te mogu utješit ja sam kupovao i po 1200k .Kada je kandit bio 1200 k target mi je bio min 2000k.
Kupuj dionica sa lovom koja ti ne treba na duži period i opusti se!

jedno jednostavno pitanje….
kupiti IPKK ili još čekati neki pad cijene????
da li se isplati???

Jako jednostavno pitanje, samo ovdje nema takvog koji će ti točno odgovoriti.
Prije što ne može nego što ne želi.
Koliko je sad realna situacija, cijeli IPKK vrijedi samo 15 mil. Eura, manje nego što je uloženo u zadnju tvornicu. Dakle, manje nego što vrijedi samo jedna od tvornica.
U ova vremena nije za očekivati realnu vrijednost imovine, no onaj tko ima novaca sad, može sebi kupiti lijepu budućnost. Koju treba dočekati, a nemaju svi mogućnosti da je dočekaju, i zato je stanje kakvo jest.
957 dionica u zadnja 2 dana prodao i Marković, sigurno nije za zavidan razlog.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

danas slobodn pad na svemu pa i na Kanditu. Da li i dalje prodaje Marković?

Jedna loša i jedna dobra vijest. Loša-Marković i dalje prodaje. Dobra-Kolarek i dalje kupuje. Oba su stidljivi i izgleda da se nadmudruju ko će koga ošišati.

A da ne rade u talu?
Jeda plaši i druka prema dolje da bi drugi jeftino kupovao.
Zakonito je ali moralno nije!
[angry]

1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOLAREK DARKO 50.761 7,10 Osnovni račun +3143kom
5. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 12.236 1,71 Skrb. račun +126kom
9. MARKOVIĆ NENAD 6.656 0,93 Osnovni račun -1143kom
10. HIPP MARIJA 6.450 0,90 Osnovni račun

Sadasnje stanje u odnosu na 20.02.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

danas se Darko stvarno raspištoljio

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Moja teorija je da VIRO kupuje dionice IPKK, direktno ili indirektno. To im se vise isplati nego kupovati svoje za trezor. Jer VIRO kontroliraju i svaka dodatna dionica vrijedi manje kad vec imas kontrolu, nego kad stjeces kontrolu.

Buduci da je kampanja bila pomaknuta u 4. kvartal, bio je financijski los 3., pa im to pase na ovako niskim cijenama dionica.

Sto mislite o tome?

recimo da je hrvatska prevelika zemlja za više od jedne šećerane 🙂

www.knjigara.com

New Report

Close