IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

29.07.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. HPB D.D. 16.500 2,31 Skrb. račun +10
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 11.336 1,59 Skrb. račun
9. KOLAREK DARKO 10.000 1,40 Osnovni račun
10. HIPP MARIJA 6.450 0,90 Osnovni račun
Ukupno: 73,67

stvarno jaki igrači ,nema šta

Good artists copy. Great artists steal.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=545d5c8b-1d22-4cfe-8c53-79df8424ba07&ref=lastadd

viro ili ipkk su kupci?

Možda sporazumno zajedničkim snagama…
[/quote]

Pa bilo bi najbolje mozda tako.
[/quote]
viro želi sam u sladoranu 🙂
http://www.limun.hr/main.aspx?ID=313564&pojam=viro

kakva neizvjesnost. kasni izvješče, kasni mi ženi, što očekivati.po 3.put kasni

kakva neizvjesnost. kasni izvješče, kasni mi ženi, što očekivati.po 3.put kasni

Znači da na tebe dobro djeluju ove financijske krize.

kakva su očekivanja.

kakva su očekivanja.

očekivanja su daće ženi ipakk-ra doći, a za ostalo ne garantiram! [pray] [pray] [pray]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Pankretić je rekao prije par dana da očekuje u novim pregovorima sa EU ukidanje kvota za šečer i da bi onda bilo moguće izvoziti u EU bez ograničenja…
Ima li o tome novih vijesti?

opala!

Ovu dionicu nemam u portfelju, sva sreca… Ne znam sto vi cekate, al’ cini mi se poprilicno neizvjesno. Kandit u zadnjih 100 godina nije izbacio novi proizvod(karikiram), a promocija im je na razini nekog konglomerata iz 60-ih godina proslog stoljeca(citaj:planski organiziranog trzista-SFRJ)
Managament im je totalno podbacio, nisu doveli niti jednog pravog igraca u Upravu, takodjer 100 godina. Sve u svemu koma, lutaju na trzistu i drze stare trzisne nise u BiH, Makedoniji, Kosovo, malo Srbije i to je to…

Ovu dionicu nemam u portfelju, sva sreca… Ne znam sto vi cekate, al’ cini mi se poprilicno neizvjesno. Kandit u zadnjih 100 godina nije izbacio novi proizvod(karikiram), a promocija im je na razini nekog konglomerata iz 60-ih godina proslog stoljeca(citaj:planski organiziranog trzista-SFRJ)
Managament im je totalno podbacio, nisu doveli niti jednog pravog igraca u Upravu, takodjer 100 godina. Sve u svemu koma, lutaju na trzistu i drze stare trzisne nise u BiH, Makedoniji, Kosovo, malo Srbije i to je to…

slažem se s dosta tvojih teza. ali, osim što kanditova zemlja + trenutno poslovanje vrijedi cca 2200 kuna po dionici, mislim i da problemi sugeriraju rješenje. idealna firma za todorića. cijela proizvodnja naprosto u robnu marku, i šećer i čokolada. dobro todoriću, dobro kanditu…

www.knjigara.com

svi za todorića todorić za sebe

dakle, ne ide ih baš..
a zamisli kako će biti kad ih krene

ERh,da nam je i to vidjeti!!

New Report

Close