29.07.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. HPB D.D. 16.500 2,31 Skrb. račun +10
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 11.336 1,59 Skrb. račun
9. KOLAREK DARKO 10.000 1,40 Osnovni račun
10. HIPP MARIJA 6.450 0,90 Osnovni račun
Ukupno: 73,67
stvarno jaki igrači ,nema šta
Možda sporazumno zajedničkim snagama…
[/quote]
Pa bilo bi najbolje mozda tako.
[/quote]
viro želi sam u sladoranu 🙂
http://www.limun.hr/main.aspx?ID=313564&pojam=viro
kakva neizvjesnost. kasni izvješče, kasni mi ženi, što očekivati.po 3.put kasni
Znači da na tebe dobro djeluju ove financijske krize.
kakva su očekivanja.
očekivanja su daće ženi ipakk-ra doći, a za ostalo ne garantiram! [pray] [pray] [pray]
Pankretić je rekao prije par dana da očekuje u novim pregovorima sa EU ukidanje kvota za šečer i da bi onda bilo moguće izvoziti u EU bez ograničenja…
Ima li o tome novih vijesti?
Ovu dionicu nemam u portfelju, sva sreca… Ne znam sto vi cekate, al’ cini mi se poprilicno neizvjesno. Kandit u zadnjih 100 godina nije izbacio novi proizvod(karikiram), a promocija im je na razini nekog konglomerata iz 60-ih godina proslog stoljeca(citaj:planski organiziranog trzista-SFRJ)
Managament im je totalno podbacio, nisu doveli niti jednog pravog igraca u Upravu, takodjer 100 godina. Sve u svemu koma, lutaju na trzistu i drze stare trzisne nise u BiH, Makedoniji, Kosovo, malo Srbije i to je to…
Ovu dionicu nemam u portfelju, sva sreca… Ne znam sto vi cekate, al’ cini mi se poprilicno neizvjesno. Kandit u zadnjih 100 godina nije izbacio novi proizvod(karikiram), a promocija im je na razini nekog konglomerata iz 60-ih godina proslog stoljeca(citaj:planski organiziranog trzista-SFRJ)
Managament im je totalno podbacio, nisu doveli niti jednog pravog igraca u Upravu, takodjer 100 godina. Sve u svemu koma, lutaju na trzistu i drze stare trzisne nise u BiH, Makedoniji, Kosovo, malo Srbije i to je to…
slažem se s dosta tvojih teza. ali, osim što kanditova zemlja + trenutno poslovanje vrijedi cca 2200 kuna po dionici, mislim i da problemi sugeriraju rješenje. idealna firma za todorića. cijela proizvodnja naprosto u robnu marku, i šećer i čokolada. dobro todoriću, dobro kanditu…
dakle, ne ide ih baš..
a zamisli kako će biti kad ih krene