IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mravak
Pročitaj P.M. imaš info za kandit

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@mravak

Možeš li info podijeliti i s nama, običnim smrtnicima na forumu? THX

@mravak

i kaj sad mi ostali nemremo to znat?
tajna neka?
ja bum se pojela od znatiželje

free tibet

Ma, ljudi, šta vam je? Nikakve info. o IPKK nemam. Mravak mi se ne javlja na P.M. pa je ovo bio jedini način da stupim u kontakt s njim, nevezano za ovu dionicu, pošto znam da je pun Kandida, ko ambrozije.
Ovim putem se svima ispričavam i želim vam svako dobro.
Alabama

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pa nema Alabama kristalnu kugla da vidi kaj će se događati!

Ne se sekirati oko ipkk.do kraja godine,vecina bude trljala ruke,sto vam je…s par milijuncica,i dobrom vijesti ovu dionicu ladno dva put zaredom torpediramo u blokadu,2 dana zaredom..

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Ne se sekirati oko ipkk.do kraja godine,vecina bude trljala ruke,sto vam je…s par milijuncica,i dobrom vijesti ovu dionicu ladno dva put zaredom torpediramo u blokadu,2 dana zaredom..

Bili mi da kakvi nočani polog za ovu suverenu izjavu, pa bi ti vratija kad to bude …… [cool]

Sve je stvar psihe.....

Ljudi dokupio na 602,00 i malo po malo snizio ulaz na 760,00, a sve je počelo s nevjerojatnih 1.162,00 07.01.! E, ovaj put je samo tako uletilo, jednako kao i onog crnog ponedjeljka po 502,00! Niže ne može! [lol]

cestitam kolega…

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

nemoj biti presiguran da nize ne moze. vjerujem da si isto tako mislio i kad si kupio prvi puta po 1.162 [wink]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Mislim da ne može s obzirom na to da se u petak zazelenilo u Europi i Americi, a kod nas će u ponedjeljak! Vaš link [wink]

naravno da ne moze nize u ponedjeljak, ali tko zna sto nas sve ceka u slijedecih godinu dana…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close