Ma, ljudi, šta vam je? Nikakve info. o IPKK nemam. Mravak mi se ne javlja na P.M. pa je ovo bio jedini način da stupim u kontakt s njim, nevezano za ovu dionicu, pošto znam da je pun Kandida, ko ambrozije.
Ovim putem se svima ispričavam i želim vam svako dobro.
Alabama
Ne se sekirati oko ipkk.do kraja godine,vecina bude trljala ruke,sto vam je…s par milijuncica,i dobrom vijesti ovu dionicu ladno dva put zaredom torpediramo u blokadu,2 dana zaredom..
Ne se sekirati oko ipkk.do kraja godine,vecina bude trljala ruke,sto vam je…s par milijuncica,i dobrom vijesti ovu dionicu ladno dva put zaredom torpediramo u blokadu,2 dana zaredom..
Bili mi da kakvi nočani polog za ovu suverenu izjavu, pa bi ti vratija kad to bude …… [cool]
Ljudi dokupio na 602,00 i malo po malo snizio ulaz na 760,00, a sve je počelo s nevjerojatnih 1.162,00 07.01.! E, ovaj put je samo tako uletilo, jednako kao i onog crnog ponedjeljka po 502,00! Niže ne može! [lol]
nemoj biti presiguran da nize ne moze. vjerujem da si isto tako mislio i kad si kupio prvi puta po 1.162 [wink]
Mislim da ne može s obzirom na to da se u petak zazelenilo u Europi i Americi, a kod nas će u ponedjeljak! Vaš link [wink]