IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas sam usao u ipkk kandit..ocekujem solidan rast uskoro

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

..ocekujem solidan rast uskoro

zašto baš uskoro? Na temelju čega takvi zaključci, ja niti za jednu svoju dionicu ne znam što će biti uskoro, i ne zanime me.

..ocekujem solidan rast uskoro

zašto baš uskoro? Na temelju čega takvi zaključci, ja niti za jednu svoju dionicu ne znam što će biti uskoro, i ne zanime me.
[/quote]

kolega vjerojatno misli na skok cijene šećera na inozemnim robnim burzama zbog deficita u zalihama (imate tekst tu na poslovnom). međutim, ništa od toga za nas. viro raste 5 posto s prometom od preko 2 mil. kuna, a naš kandit za 1 posto na prometu 20.000 kuna. Užas na kvadrat. Ima li tko objašnjenje za nas ucviljene suvlasnike kandita?
[embarass]

Tko radi, ne boji se gladi...

zapravo, nemojte mi davati nikakva objašnjenja. zadnjih mjeseci sve što čujem ispostavi se netočnim… [bye]

Tko radi, ne boji se gladi...

I ja si sve gledam da uđem na ovim razinama jer mi je neobjašnjivo da se unatoč svemu ovoliko nisko trži

Izašao iz ATGR koja se ne miče već mjesecima unatoč dobrim rezultatima i dokupio IPKK na 680,00 prekjučer i tako smanjio ulaz. ***obrisano*** [thumbsup]

Kolega Dinamit budi strpljiv. Strpljivost na koncu uvijek bude nagradjena!
Ja osobno ne namjeravam prodati bez obzira da on sutra skoci i preko 1000 , je se firma razvija i vidim tu dobar potencijal!

03.06.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. HPB D.D. 16.466 2,30 Skrb. račun +423
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
9. KOLAREK DARKO 10.000 1,40 Osnovni račun
10. HIPP MARIJA 6.450 0,90 Osnovni račun
Ukupno: 73,66

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Nitko sa sigunošči ne može tvrditi kada ce crobex doci na 5000 a time i IPKK na svoju staru cijenu.
Vjerujem (moje skromno mišljenje) kada se IPKK vrati na 1200 da može poletjeti na cc 2200 (mislim da toliko realno vrijedi).Ne vjerujem u nikakvo gatanje nego u teoriju kada uložiš novac u firmu u koju vjeruješ trebaš biti strpljiv i čekati. Koliko? Nitko vam na to pitanje sa sigurnošću ne može odgovoriti! Mene također nikakva drukanja na dole ne plaše več naprotiv!
Kolega dinamit ti si također mogao kupovati nedavno kandit po 450k i imat vecu dobit od kupovine IGHa po 8500k.

postoji samo jedan problem u tvojoj genijalnoj teoriji (koju bi skovali i veliki umovi iz dječjeg vrtića…). to što mi je sav novac zarobljen u ipkk već 8 mjeseci. a bit će još barem dvije, tri godine. da sam otvorio kafić i zaposlio poslovođu i konobare i da me oni potkradaju masno kao HDZ državu u 90-ima ostvario bi veći profit nego na kanditu. to je najveća tragedija…
[/quote]
ako misliš da će kandit rasti sporije od nekih drugih dionica, prodaš ga odmah i kupiš to što će više rasti.
zašto čekati ako postoje dionice koje će ti brže donijeti povećanje kunske vrijednosti tvog uloga?

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

malo iz novina. viro kaže da bi i dalje preuzimao 🙂

www.knjigara.com

ušao nedavno,nakon fi za 1Q,očekivao možda malo rušenja,ali ga ruše gore nego viro prošle godine koji je nakon toga otišao na 1700kn,izdržao to pa ću valjda i ovo.

09.06.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. HPB D.D. 16.516 2,31 Skrb. račun +50
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
9. KOLAREK DARKO 10.000 1,40 Osnovni račun
10. HIPP MARIJA 6.450 0,90 Osnovni račun
Ukupno: 73,67

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close