Za 2009 ćemo viditi,….ali nemojte se iznenadit da se strpite i 2010. Šanse postoje jer Hrvatska navodno "juri" prema EU premda i nema baš vjetra u kosi, ja ga ne osjećam. Treba sačekati i vidjeti. Po meni za naše tržište, pa tako i za ovu dionicu ključni moment impulsa je deal sa Inom, ali ako to ne bude jao ga nama.
Nitko sa sigunošči ne može tvrditi kada ce crobex doci na 5000 a time i IPKK na svoju staru cijenu.
Vjerujem (moje skromno mišljenje) kada se IPKK vrati na 1200 da može poletjeti na cc 2200 (mislim da toliko realno vrijedi).Ne vjerujem u nikakvo gatanje nego u teoriju kada uložiš novac u firmu u koju vjeruješ trebaš biti strpljiv i čekati. Koliko? Nitko vam na to pitanje sa sigurnošću ne može odgovoriti! Mene također nikakva drukanja na dole ne plaše več naprotiv!
Kolega dinamit ti si također mogao kupovati nedavno kandit po 450k i imat vecu dobit od kupovine IGHa po 8500k.
Previše se malih i srednjih špekulanata ugurali u ovu dionicu na razinama 1200-1300 očekujući brzih i lakih 10%-20’%. Kada se rast nije ostvario, mnogi su požurili pobjeći van pa makar i s gubitkom, ali mnogima to nije uspjelo. Ostali su zarobljeni u dionici i većina njih samo čeka priliku da pobjegne. S druge strane, kupnja je nikakva.
Bez obzira na razultate mnogo je onih koji žele zbrisati van, a malo onih koji žele ući u dionicu. Situacija koja mi je jako dobro poznata s nekih drugih dionica, a koja sigurno ne obećava ništa dobro u dogledno vrijeme.
Nitko sa sigunošči ne može tvrditi kada ce crobex doci na 5000 a time i IPKK na svoju staru cijenu.
Vjerujem (moje skromno mišljenje) kada se IPKK vrati na 1200 da može poletjeti na cc 2200 (mislim da toliko realno vrijedi).Ne vjerujem u nikakvo gatanje nego u teoriju kada uložiš novac u firmu u koju vjeruješ trebaš biti strpljiv i čekati. Koliko? Nitko vam na to pitanje sa sigurnošću ne može odgovoriti! Mene također nikakva drukanja na dole ne plaše več naprotiv!
Kolega dinamit ti si također mogao kupovati nedavno kandit po 450k i imat vecu dobit od kupovine IGHa po 8500k.
postoji samo jedan problem u tvojoj genijalnoj teoriji (koju bi skovali i veliki umovi iz dječjeg vrtića…). to što mi je sav novac zarobljen u ipkk već 8 mjeseci. a bit će još barem dvije, tri godine. da sam otvorio kafić i zaposlio poslovođu i konobare i da me oni potkradaju masno kao HDZ državu u 90-ima ostvario bi veći profit nego na kanditu. to je najveća tragedija…
eto kaje problem kod dioničara
svi doživljavaju tržište dosta statično
pa si utuve neku svoju teoriju
u već sutra se stvari mogu drastično promijeniti
moje skromno iskustvo mi govori da te svaka, pa i naizgled najbezveznija dionica
može ugodno iznenaditi
treba samo imati malo strpljenja
i dovoljno dionica u portfelju da možete zaboraviti one koje su trenutno van fokusa
pa ne mogu vam baš sve dionice raditi ko lude
neke se moraju i odmarati
pa potegnuti kad se najmanje nadate
eto, tako ja vidim svoje ulaganje u ovu dionicu
i sasvim bezbrižno s tim živim
eto kaje problem kod dioničara
svi doživljavaju tržište dosta statično
pa si utuve neku svoju teoriju
u već sutra se stvari mogu drastično promijeniti
moje skromno iskustvo mi govori da te svaka, pa i naizgled najbezveznija dionica
može ugodno iznenaditi
treba samo imati malo strpljenja
i dovoljno dionica u portfelju da možete zaboraviti one koje su trenutno van fokusa
pa ne mogu vam baš sve dionice raditi ko lude
neke se moraju i odmarati
pa potegnuti kad se najmanje nadate
eto, tako ja vidim svoje ulaganje u ovu dionicu
i sasvim bezbrižno s tim živim
Koliko komada imaš i na kojoj cijeni ulaza ?!?
blok transakcije 1100 kom, značajan promet danas i rast ? šta se kuva
u srbiji fali secera…sta mislis od koga ce kupovati…
30
po 850
mada mislim da to i nije važno
jer, kao što sam rekla, stvari se na tržištu brzo mijenjaju
a i portfelj mi je dosta šarolik
i uvijek me barem jedna dionica u njemu uveseljava
ako su sva jaja u istoj košari
e, to je gadno
ali prvo pravilo investiranja je – diverzificirati
ja sam se toga držala
i sada ne kukumavčim
već strpljivo čekam da moj voćnjak donese plodove raznorazne