IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

19.05.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. HPB D.D. 16.083 2,25 Skrb. račun -40
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
9. KOLAREK DARKO 10.000 1,40 Osnovni račun
10. HIPP MARIJA 6.450 0,90 Osnovni račun
Ukupno: 73,61

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Dali netko zna dali Grbešić kupuje?

Sve jadnije i jadnije izgleda kupnja na Kanditu, interes investitora potpuno pao u odnosu na proslu godinu. Likvidnost uzas naspram prije, izvjesce dobro, modernizacije, navodne rekonstrukcije unutar firme na slabije razvijenim podrucjima(marketing, dionicarstvo,itd.) a mi i dalje cekamo malo svijetla!?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

P/E samo na osnovu Fi 1Q 18 BV 370, meni dosta

Ispit- Idemo li opet ispod 7xxkn danas!? Maknuli se nalozi sa kupnje koji su bili postavljeni iznad 7xxkn, a nestao je i onaj sa 100kom na 666kn. Isto scenario se ponavlja kao i prije.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Sto da sada ovdje ocekujemo??

Moje mišljenje je da je donja granica 700k.
Kad ce gore zavisi od nekoliko faktora. A mislim da ste svi upoznati sa njima!

Ispravka. 690kn.
Broker mi neda da kupim 1 kom po 700. Hti sam samo vidjeti reakciju ovih na kupnji!
Danas je relativno nelikvidno a to je dobro.
Samo budale ili oni koji nedaj bože zbog neke nevolje prodaju dionice na ovoj razini!
Samo hrabro!!!!

23.05.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. HPB D.D. 16.043 2,24 Skrb. račun -40
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
9. KOLAREK DARKO 10.000 1,40 Osnovni račun
10. HIPP MARIJA 6.450 0,90 Osnovni račun
Ukupno: 73,61

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

koji su to faktori žorže? ima li šanse, meštre, da do početka srpnja budemo barem na 900? možemo li očekivati da ćemo uz dobre izvještaje u svibnju 2009. biti na 1500. mislim da ne…
iskreno, mislim da ću izaći iz ove dionice čim mi se ukaže prilika i to unatoč gubitku od 45 posto. jednu priliku sam propustio misleći da ćemo doći u fokus i da će oporavak biti kolko tolko brz. govorim o kupnji igh na 8500, a sad je već na 11500. i već bi bio nadomak nule…
još iskrenije, ne mislim da je kandit loša firma, ali je definitivno dugoročna (5-10 godina za ozbiljniji profit). a svatko od malih ulagača tko kaže da mu je to pristojni rok za zaradu – LAŽE!

Tko radi, ne boji se gladi...

koji su to faktori žorže? ima li šanse, meštre, da do početka srpnja budemo barem na 900? možemo li očekivati da ćemo uz dobre izvještaje u svibnju 2009. biti na 1500. mislim da ne…
iskreno, mislim da ću izaći iz ove dionice čim mi se ukaže prilika i to unatoč gubitku od 45 posto. jednu priliku sam propustio misleći da ćemo doći u fokus i da će oporavak biti kolko tolko brz. govorim o kupnji igh na 8500, a sad je već na 11500. i već bi bio nadomak nule…
još iskrenije, ne mislim da je kandit loša firma, ali je definitivno dugoročna (5-10 godina za ozbiljniji profit). a svatko od malih ulagača tko kaže da mu je to pristojni rok za zaradu – LAŽE!

[/quote]

kaže li ti mali ulagač da igra na duge staze, nije nužno da laže. možda se samo pomirio sa stvarnošću koja se opire njegovim željama 🙂 dio te stvarnosti su i mali ulagači koji se hvale da špekuliraju, a u plusu su. e, tu je već nužno da 99 posto njih lažu 🙂 više ih dobiva na kladionici nego što je na burzi špekulanata pobjednika…

www.knjigara.com

Vidim da kako na ovoj temi IPKK,a tako i drugdje ljudi po cili dan gataju.
Sad bi ja dao svoje viđenje gatanja. Evo ovako: ove godine na IPKK nema ništa, a tako i na svim drugim dionicama sa povremenim bljeskovima. Možete izaći sa lipim gubitkom, a i ne morate, ali ne zaboravite da ni drugdi nećete taj gubitak refundirat. Zato uštedite makar na računu interneta.

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close